20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για τις ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού στην ΔΕΔΔΗΕ Χανίων

Ημερομηνία:

Επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για τις ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού που παρουσιάζονται στη ΔΕΔΔΗΕ Χανίων. Όπως αναφέρουν εξαιτίας του κακού προγραμματισμού της εταιρείας δημιουργούνται προβλήματα που «εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών μονάδων και ζημιώνουν αδικαιολόγητα τους καταναλωτές».

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Όπως πληροφορηθήκαμε από μέλη μας διπλωματούχους μηχανικούς, τον τελευταίο καιρό στην ΔΕΔΔΗΕ Χανίων παρατηρούνται ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού (μετρητές, καλώδια κλπ) με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στις συνδέσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τόσο σε ιδιωτικές κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία κλπ.

Ενόψει μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει, τα προβλήματα που δημιουργούνται εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών μονάδων και ζημιώνουν αδικαιολόγητα τους καταναλωτές.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την έντονη οικονομική κρίση και την οικοδομική δραστηριότητα να έχει δεχθεί μεγάλα πλήγματα είναι πραγματικά κρίμα να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα ενώ η λύση τους ανάγεται σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού των προμηθειών της επιχείρησης.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας που θα αφορούν την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό καταναλωτών της περιοχής μας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ