17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το Smartphone Festival 2018 από την Huawei έρχεται στα Χανιά

Ημερομηνία:

ΧΑΝΙΑ, Ελλάδα – 8 Οκτωβρίου, 2018 – Το “Smartphone Festival by Huawei”, η μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones με τη σφραγίδα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου, έρχεται στα Χανιά.

Από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και για όλη την εβδομάδα, οι φίλοι της τεχνολογίας στα Χανιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα smartphone Huawei τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές αλλά και να έχουν επιπλέον όφελος στα smartphones που συμμετέχουν στο festival. Επίσης, όποιος το επιθυμεί θα μπορέσει να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό workshop από την Huawei για τα smartphones και να μάθει τα πάντα για την φωτογραφία με την αγαπημένη του συσκευή από τους ειδικούς

Τα Χανιά αποτελούν έναν από τους πολλούς σταθμούς του “Smartphone Festival by Huawei” το οποίο θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι κάτοικοι των Χανίων, από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και για μία εβδομάδα, επισκεπτόμενοι όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα μπορούν να αποκτήσουν όλα τα Huawei smartphones σε αχτύπητες τιμές. Αν λοιπόν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα smartphone από την κορυφαία σειρά P20 για να φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίας, αν πιστεύετε ότι η νεανική Y series 2018 της Huawei είναι περισσότερο στα μέτρα σας, ή αν πάλι επιθυμούσατε να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς, το Huawei Mate 10 lite ή το Huawei P Smart, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Επιπλέον μάλιστα όφελος θα έχουν όσοι επιλέξουν μία συσκευή από αυτές που συμμετέχουν φέτος στο smartphone festival.

Σε ρυθμούς Smartphone Festival θα κινηθεί και το Nama Cocktails Coffee & more, την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 18:00. Εκεί, η ομάδα της Huawei σε συνεργασία με το Techblog.gr, θα διοργανώσουν ένα μεγάλο workshop στην καρδιά της πόλης με ελεύθερη είσοδο. Στο πλαίσιο του workshop, οι φίλοι της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα Huawei P20, τώρα και σε χρώμα Twilight, και Mate 20 Lite, αλλά και όλες τις συσκευές της Huawei, να τις περιεργαστούν και να μάθουν τα πάντα γι’ αυτές κατευθείαν από τους ειδικούς. Επαγγελματίες φωτογράφοι θα διδάξουν όλα τα μυστικά για την τέλεια λήψη φωτογραφίας με smartphone, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του event, θα λαμβάνουν χώρα κληρώσεις και διαγωνισμοί γνώσεων και ταχύτητας, με δώρα smartphones και wearables της Huawei.

Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στην μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας.

Μπες στο https://www.makeitpossible.gr/huaweismartphonefestival2018/ και ανακάλυψε όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγαλύτερη Γιορτή της Τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη γιορτή της Huawei!

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Έρευνα Eteron: Ο αθέατος κόσμος της εργασίας των νέων – Δεν βγάζουν τον μήνα

Η νέα έρευνα του Eteron που παρουσιάζουμε σήμερα εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα “Youth...

Επιστολή: Απαραίτητος καθαρισμός των οικοπέδων

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Κύριε δ/ντά, Θέλω μέσω της έγκριτης...