16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!»

Ημερομηνία:

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (“IncredibleCrete: Surprisinglyyours!”). Η νέα διάκριση της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή του τουρισμού της πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Ζάγκρεμπ, στην Κροατία “Zagreb Tour Film Festival”. Το σποτ της Περιφέρειας Κρήτης “Crete – Incredible Hospitality” απέσπασε το βραβείο καλύτερου σποτ (up to 3 minutes) ενώ το σποτ “Crete – All the world on one island” κέρδισε ειδικό βραβείο καλύτερου σεναρίου.

(Τα δυο διακριθέντα σποτ στο vimeo)

https://vimeo.com/70407010
https://vimeo.com/63723869

Εξάλλου, στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών «BakuInternationalTourismFilmFestival» στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν που πραγματοποιήθηκε 25-29 Ιουνίου, το βίντεο Crete: «Alltheworldononeisland!» κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία: “COUNTRY, REGION, CITY” για το σποτ με τον «τρελό» σκηνοθέτη και τον δύσπιστο παραγωγό – https://vimeo.com/70407010

Η Περιφέρεια Κρήτης συγχαίρει τον Κρητικό σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας ότι με μεθοδική δουλειά και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο μας, η Κρήτη μπορεί να πρωταγωνιστεί και να πρωτοπορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς για την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ