13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά από τον σεισμό, τα καταπλάκωσε τοίχος

Ημερομηνία:

Νεκρά είναι δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν από τοίχο μετά τον σεισμό στη Σάμο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχουν, τελικά, νεκροί από τον ισχυρό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ που «χτύπησε» το μεσημέρι της Παρασκευής το νησί και είναι δύο παιδιά…

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 15 και 17 ετών αντίστοιχα, που κατευθύνονταν προς την παραλία μέσα στην πόλη της Σάμου, πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, στην οδό Κανάρη, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου πάνω τους.

Οι διασώστες και το ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν τα δύο παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους.

Κάτοικος της Σάμου, εξάλλου, ανέβασε στο Facebook βίντεο από το σημείο όπου έπεσε ο τοίχος και καταπλάκωσε τα δύο άτυχα παιδιά. Στο βίντεο καταγράφονται οι προσπάθειες των διασωστών και των πυροσβεστών να τα απεγκλωβίσουν.

Δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό αν υπάρχουν άλλοι νεκροί στο νησί. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες, όλοι από το Καρλόβασι, ενώ υπάρχει και ένας τραυματίας στη Χίο, που έπεσε από σκαλωσιά.

Στην Τουρκία, δε, υπάρχουν τέσσερις νεκροί, 120 τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...