14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τρεις συλλήψεις στην Κρήτη επειδή “δεν τηρούσαν τους κανόνες ευζωίας” των σκύλων τους

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την τήρηση των όρων και κανονισμών της Νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από αστυνομικές Υπηρεσίες οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι για την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν, τρεις ) 47χρονοι ημεδαποί σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές των Χανίων, του Ηρακλείου και του Λασιθίου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας Ζώων συντροφιάς, καθώς δεν τηρούσαν τους κανόνες ευζωίας των ζώων, δεν είχαν προβεί στην απαιτούμενη ηλεκτρονική σήμανση τους και δεν κατείχαν βιβλιάριο υγείας, κατά περίπτωση.

Στους τρείς συλληφθέντες βεβαιώθησαν τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα.

Η Προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Κισσάμου, Αστερουσίων και Σητείας, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ