18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τρισάγιο από τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός – Αφίσες έξω από τα Δικαστήρια που γράφουν “δολοφονημένος από λεβέντες”

Ημερομηνία:

Χαϊδεύουν τις φωτογραφίες του, ανάβουν ένα κερί, ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν, τέσσερα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του γιου τους.

Οι γονείς του άτυχου σπουδαστή βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του και τέλεσαν ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

Νωρίτερα, πιασμένοι χέρι-χέρι είχαν φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο των Ιωαννίνων προκειμένου να παραστούν στη δική 9 Κρητικών, συμφοιτητών του Βαγγέλη που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού, κατά μονας και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γγαλακτοκομικής Σχολής. Είναι αυτοί που σύμφωνα με τη δικογραφία έκαναν μπόουλινγκ στο Βαγγέλη. Μέχρι τη στιγμή που εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρός κοντά στη λίμνη.

Βαγγέλης Γιακουμάκης - Τρισάγιο - γονείς

Βαγγέλης Γιακουμάκης - Τρισάγιο - γονείς

Βαγγέλης Γιακουμάκης - Τρισάγιο - γονείς

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του κάνει λόγο για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία.

Οι κατηγορούμενοι δεν παρέστησαν στη δική και εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Αντικρούουν κάθε κατηγορία και δηλώνουν συγκλονισμένοι από την απώλεια του φίλου τους.

Λόγω έλλειψης βασικών μαρτύρων η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Απριλίου.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι σεε κολώνες έξω από τα δικαστήρια είχαν τοποθετηθεί αφίσες με φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το σύνθημα: «Δολοφονήθηκε από λεβέντες».

Η ανάκριση που αφορά στην πράξη της ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιακουμάκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

"google ad"

Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ