20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Τσίμπησαν» και δεύτερο τσιγαράδικο στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Συνοδεία πλοίου ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, κατευθύνεται στο λιμάνι του Ηρακλείου φορτηγό πλοίο με σημαία Τανζανίας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρει λαθραία τσιγάρα.

Ο εντοπισμός του έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στον όρμο των Σφακίων, όπου κατέπλευσε, προκειμένου να ξεφορτώσει το παράνομο εμπόρευμα σε τέσσερα φορτηγά, οι οδηγοί των οποίων εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.

Το πλοίο, που απέπλευσε από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη, βρισκόταν υπό παρακολούθηση και οι λιμενικοί κατάφεραν να επέμβουν άμεσα. Αναμένεται να δέσει στο Ηράκλειο στις 20.00, ώστε να γίνει η καταμέτρηση των τσιγάρων.

Το πλήρωμα αποτελείται από έξι υπηκόους Ουκρανίας.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...