13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τσίπρας σε καθαρίστριες: Μέχρι η Μέρκελ είπε ότι ο αγώνας σας είναι δίκαιος

Ημερομηνία:

«Μέχρι και η Μέρκελ είπε ότι ο αγώνας είναι δίκαιος» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις υπό επαναπρόσληψη καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών τις οποίες δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός  υποδεχόμενος τις πενήντα καθαρίστριες τις ευχαρίστησε για τον αγώνα τους και προχώρησε σε εκμυστηρεύσεις:

«Δεν πρέπει να ευχαριστείτε εσείς εμάς, εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί σε δύσκολες στιγμές δώσατε ένα παράδειγμα αυταπάρνησης και αγώνα. Και πρέπει να σας εκμυστηρευτώ και κάτι ακόμα. Ακόμα και στη συνάντησή μου με την καγκελάριο, χωρίς να αναφερθώ εγώ σε εσάς, αναφέρθηκε αυτή σε εσάς και είπε ότι ήταν άδικο αυτό που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση σε εσάς. Σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος, μπορεί να ξεπεράσει τα σύνορα. Και ο δικός σας αγώνας ήταν δίκαιος και ξεπέρασε τα σύνορα. Σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή ότι όπως ήσασταν εσείς τα προηγούμενα δυο χρόνια, σε ίδιες δύσκολες συνθήκες είναι χιλιάδες εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, το μυαλό μας είναι σε αυτούς και το δικό σας πρέπει να είναι, το παράδειγμά σας όμως δίνει δύναμη».

 Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών επιστρέφουν μετά από πολύμηνο αγώνα στην εργασία τους με ρύθμιση που ψηφίστηκε  που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Πρινα πό λίγο, ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter:

thetoc.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...