15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τ. Βάμβουκας: Δώσαμε ένα δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα. Αφήνουμε μια μεγάλη παρακατάθηκη, “προίκα” στις επόμενες δημοτικές αρχές

Ημερομηνία:

“Ενεργοί και παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Χανίων” θα είναι τα μέλη του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών”. Αυτό είπε ο επικεφαλής του συνδυασμός και πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι πιθανότητες να βρίσκεται στον δεύτερο γύρο είναι μηδαμινές.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βάμβουκα έχουν ως εξής:

Αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου στην κορύφωση της κρίσης και καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό έργο, ανθρωποκεντρικό και συνάμα αναπτυξιακό.

Δεν αφήσαμε τους συμπολίτες μας μόνους απέναντι στην οικονομική κρίση, αναλάβαμε το βάρος που το κράτος δεν μπόρεσε να σηκώσει.

Την ίδια στιγμή, σχεδιάζοντας με μακρόπνοη προοπτική και διασφαλίζοντας ήδη τους πόρους, αφήνουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη, «προίκα» στις επόμενες Δημοτικές Αρχές.

Αυτή η «προίκα» είναι η μεγάλη ευκαιρία των Χανίων για τις επόμενες δεκαετίες και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια του Δήμου Χανίων. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ενέργεια και δράση που θα συντελεί σε αυτόν τον σκοπό, χωρίς δεύτερες σκέψεις και τακτικισμούς.

Δίνω, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μου στους δύο πρώτους της σημερινής αναμέτρησης και τους εύχομαι να οδηγηθούν στην τελική ετυμηγορία των Χανιωτών σε ένα πλαίσιο πολιτισμένου αγώνα, όπως αυτόν που δώσαμε έως σήμερα όλοι μαζί.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, καθώς και τους συνεργάτες και εθελοντές μας.

Δώσαμε μαζί ένα δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα, δεν προδώσαμε το ήθος και τις αρχές μας που κρατήσαμε ατόφιες καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την σύζυγό μου Λία, τα δύο παιδιά μου Αθηνά και Δημήτρη και όλη την οικογένειά μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε στιγμή της θητείας και της προεκλογικής περιόδου.

Ως «Δήμος Ενεργών Πολιτών» παραμένουμε ενεργοί και παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...