15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υλοποίηση σειράς δράσεων από το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου του ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου υπό την καθοδήγηση της προϊσταμένης του Κέντρου, Αργυρώς Μπαϊλάκη, πραγματοποίησε προετοιμασία σφακιανής πίτας στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ενοριακό κέντρο στην εκκλησία της Παναγίας στα Κουνουπιδιανά.

Οι κυρίες Καλλιρρόη Μπούχλη – Βεγλίρη και Μαρίκα Μπούχλη μετέδωσαν την εμπειρία τους τόσο σε νεότερες κυρίες της περιοχής όσο και σε άλλες κυρίες – μέλη του ΚΑΠΗ. Τη φιλόξενη αίθουσα παραχώρησε ο Πατήρ, Δημήτριος Αλεξανδράκης.

Στο μεταξύ, το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου στο πλαίσιο των δράσεων του συνεχίζει τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ραπτικής-κοπτικής, μαθήματα σε κοπανέλι με νέα Τμήματα. Δηλ. συμμετοχής πρωινές ώρες στο τηλ. 28210-09030.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κ. Χαράλαμπο Σκριβιλιωτάκη, γνωστό συγγραφέα – μέλος του ΚΑΠΗ, που μετέφερε μνήμες ζωντανές από τα συμβάντα της  κατοχής με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου προς τους μικρούς μαθητές της Ε΄ Τάξης του Α΄ Δημοτικού  Σχολείου Κουνουπιδιανών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικών εξετάσεων πραγματοποιήθηκαν στις 25/10/13 δωρεάν τεστ μνήμης σε μέλη του ΚΑΠΗ, καθώς επίσης και μέτρηση χοληστερίνης και σακχάρου αίματος, στις 08/11/13, τόσο σε μέλη του ΚΑΠΗ όσο και σε νεότερους δημότες της περιοχής.

Σε δήλωση της η  Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσα Χαριτάκη, υπογραμμίζει ότι τα ΚΑΠΗ έχουν εισέλθει δυναμικά πλέον στη ζωή των Τοπικών κοινωνιών, έχοντας καθιερώσει την παρουσία τους στην κοινωνική – πολιτιστική ζωή όχι μόνο της λεγόμενης Τρίτης ηλικίας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...