15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπάλληλοι καθαριότητας βρήκαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας και τα παρέδωσαν!

Ημερομηνία:

Λαμπρό παράδειγμα ανθρωπιάς και εντιμότητας, ακόμη και σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, έδωσαν 3 υπάλληλοι του δήμου Φαιστού που βρήκαν και παρέδωσαν στο δήμο χρυσαφικά μεγάλης αξίας τα οποία και βρέθηκαν κατά την διάρκεια εργασιών καθαριότητας στο Κολυμβητήριο στις Μοίρες.Οι 3 υπάλληλοι του δήμου Φαιστού η Ειρήνη Γρεβετζάκη, η Στυλιανή Νεονάκη και ο Κυριάκος Μαραγκάκης, εντόπισαν ένα κουτάκι κάτω από ένα τζάκετ ανάμεσα σε χόρτα.

Όταν διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν 4 αλυσίδες χειρός και 3 δαχτυλίδια αμέσως επικοινώνησαν με το γραφείο δημάρχου και ενημέρωσαν για το περιστατικό.

Δεν σκέφτηκαν, όμως, ούτε στιγμή να τα κρατήσουν, παρόλο τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και παρόλο που οι 3 τίμιοι εργαζόμενοι εργάζονται με πεντάμηνη σύμβαση η οποία λήγει σύντομα.

Τα χρυσαφικά παραδόθηκαν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο ώστε να παραδοθούν στην αστυνομία και στους κατόχους τους.

Η Δήμαρχος και το υπόλοιπο προσωπικό του Δήμου συνεχάρη του 3 Υπαλλήλους που επέδειξαν ήθος και τιμιότητα.

Η κίνησή τους αυτή ιδίως στις μέρες μας είναι παράδειγμα προς μίμηση, το Φιλότιμο είναι ζωντανό στους δύσκολους καιρούς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ