17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Υποβολή Δικαιολογητικών για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος κ.Κολοκυθά Αικατερίνη και η Διοικούσα Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά ενημερώνει τους συνδημότες μας, ότι έχει ήδη ξεκινήσει η υποβολή δικαιολογητικών από όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του κοινωνικού μας παντοπωλείου για το πρώτο εξάμηνο του 2014, για να αποκτήσουν την απαραίτητη κάρτα δικαιούχου με την οποία θα προμηθεύονται δωρεάν και σε μηνιαία βάση είδη πρώτης ανάγκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2013.

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι οι ήδη υπάρχοντες δικαιούχοι για να συνεχίσουν να είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα για το επόμενο εξάμηνο οφείλουν να υποβάλλουν εκ’ νέου τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα πρώην δημοτικά καταστήματα των δημοτικών τους ενοτήτων.

Συγκεκριμένα να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα

Κολυμβαρίου  τηλ   28243-40104.

Βουκολιών      τηλ   28240-83125

Μουσούρων     τηλ   28213-41050

Πλατανιά       τηλ   28210-83977

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ