23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υποψήφιοι βουλευτές από το “Ποτάμι” στο δημαρχείο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη 14/01/2015 υποψήφιοι από το Ποτάμι επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πλατανιά και μίλησαν με το Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και με προσωπικό του Δήμου. Οι δημοτικοί υπάλληλοι εξέφρασαν στους υποψηφίους τους προβληματισμούς τους για τα τρέχοντα εθνικά και τοπικά προβλήματα καθώς και τις εργασιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης δέχτηκε υποψηφίους του κινήματος «Το Ποτάμι» και τους ενημέρωσε για τις καταστροφές της πρόσφατης κακοκαιρίας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαλανδράκης γνωστοποίησε στην αντιπροσωπεία του κινήματος ότι έχει ζητήσει Έκτακτη Οικονομική Επιχορήγηση για την αποκατάσταση ζημιών από τη θεομηνία στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και 1 Ιανουαρίου 2015 καθώς μέχρι την 8η Ιανουαρίου 2015 ο αριθμός των πληγέντων νοικοκυριών-δημοτών για τα οποία απαιτείται η χορήγηση της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ανέρχεται σε 110.

Οι περιοδείες της Παρασκευής:

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου υποψήφιοι του Ποταμιού Ν. Χανίων θα πραγματοποιήσουν περιοδεία για να μεταφέρουν το μήνυμα του Ποταμιού στον Αποκόρωνα.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 17:00 από το εκλογικό κέντρο του Ποταμιού (Κυδωνίας 32) και οι υποψήφιοι θα επισκεφθούν τα παρακάτω χωριά της ενδοχώρας για συζήτηση με τους κατοίκους: Αλμυρίδα, Πλάκα, Βάμος, Κεφαλάς, Γεωργιούπολη, Κουρνάς.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...