20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ θα μοιράσουν προεκλογικό υλικό στο κέντρο της πόλης

Ημερομηνία:

Δελτίο τύπου έφθασε στην εφημερίδα μας σχετική με την προεκλογική δραστηριότητα της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ:

Συνεχίζεται με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα η καμπάνια της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ. Υποψήφιοι, μέλη και φίλοι θα βρίσκονται σήμερα στο κέντρο της πόλης με προεκλογικό υλικό και για συζητήσεις με κόσμο, από τις 11 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ.

Με εκβιασμούς για καταστροφή και χάος από τη μια και αυταπάτες για «σωτήρες» και εύκολες λύσεις από την άλλη, θέλουν για άλλη μια φορά να εγκλωβίσουν τον κόσμο της δουλειάς και του μόχθου και τη νεολαία στους μονόδρομους του συστήματος.

Το ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ εκλογική συνεργασία, μέσα από την παρέμβασή της αυτή στις εκλογές επιδιώκει να φανερωθεί η μόνη αλήθεια, κόντρα σε εκβιασμούς και αυταπάτες, ότι η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την ιμπεριαλιστική εξάρτηση. Αναδεικνύοντας δηλαδή το μόνο δρόμο για τους λαούς, άρα και για το λαό μας, αυτόν της μαζικής λαϊκής αντίστασης και πάλης. Γιατί οι λαϊκές ελπίδες δικαιώνονται στο δρόμο του αγώνα!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ