14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Αντώνης Σκαμνάκης υποψήφιος βουλευτής με το ΜεΡΑ25 στα Χανιά – Υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ημερομηνία:

Εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25 η υποψηφιότητα 100 νέων υποψηφίων βουλευτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος και στο Ηράκλειο Κρήτης ενώ στα Χανιά ανακοινώθηκαν τρεις νέες υποψηφιότητες. Πρόκειται για τον Αντώνη Σκαμνάκη, αναπληρωτή καθηγητή τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ, την Βιργινία Τσιχλάκη και τον Αλέξη Σμυρλή, οικονομολόγο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Σκαμνάκης υπήρξε πολύ ενεργός στον αγώνα ενάντια στην παραχώρηση του αεροδρομίου Χανίων στη Fraport και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η στάση αντανακλάται και στις θέσεις του κόμματος.

Από δράση όπου το άγαλμα του Δασκαλογιάννη ντύθηκε στα μαύρα, ενάντια στην παραχώρηση του αεροδρομίου Χανίων στη Fraport, 11.04.2019

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχαν ανακοινωθεί για το νομό Χανίων και οι υποψηφιότητες των Νίκου Τριαντάφυλλου, επιχειρηματία αλλά και την Αθηνάς Γιαννουλάκη, Προέδρου Εργαζομένων Δήμων Νομού Χανίων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ     
Σκαμνάκης Αντώνης Αναπληρωτής καθηγητής τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ
Τσιχλάκη ΒιργινίαΣμυρλής Αλέξης Οικονομολόγος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ   
Βαρουφάκης Γιάνης

Πριν λίγες ημέρες είχαν ανακοινωθεί και οι εξής υποψηφιότητες:

ΡΕΘΥΜΝΟ

  • Ταταράκης Γιώργος, (συνταξιούχος) Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  • Λιάπης Δημήτρης, Διεθνολόγος – επαγγελματίας τουρισμού
  • Λογιάδης Γιώργος, Οικονομολόγος
  • Λουλουδάκης Απόστολος, Οικονομολόγος
  • Μαραγκάκης Σπύρος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  • Κατσούλη Ελευθερία, Διοικητικός υπάλληλος
  • Τσουκαλά Αικατερίνη, Διεθνολόγος – Αμυντικός Αναλυτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ