21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και ο Μανώλης Κεμεσίδης

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Χανίων με τον αριθμό πλέον να έχει φθάσει στους 10. Τελευταίος υποψήφιος ο Μανώλης Κεμεσίδης ο οποίος με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ζητά από τους πολίτες να τον κρίνουν από τα έργα και τις πράξεις και να τον στηρίξουν επιβραβεύοντας τη “συνεπή αυτοδιοικητική διαδρομή” του.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται μπροστά σε πολύ μεγάλες προκλήσεις τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να βελτιώσει και να ενισχύσει τις υποδομές του, να προστατέψει το περιβάλλον και τον πολιτισμό του, να δυναμώσει το δίκτυο κοινωνικής προστασίας για τους πιο αδύναμους και να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή ζωή των δημοτών του κάτι που το Κράτος αδυνατεί να κάνει.

Σε έξι μήνες από σήμερα όλα αυτά θα κριθούν από τους πολίτες.

Οι Χανιώτες έχουν χορτάσει από λόγια και θέλουν έργα. Στη συνεπή αυτοδιοικητική μου διαδρομή ζητούσα πάντα από τους Συμπολίτες μου να με κρίνουν για τα έργα και τις πράξεις μου γιατί πίστευα και πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Αυτό θα κάνω και τώρα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων. Ζητώ από τους Χανιώτες να με εμπιστευτούν γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που πιστεύουμε ότι οι πράξεις και τα έργα είναι αυτά που θα δώσουν στα Χανιά το καλύτερο μέλλον γιατί το αξίζουν. Μαζί με τους πολίτες, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, με αποφασιστικότητα, όρεξη, γνώση, και διάλογο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να δημιουργήσουμε τα Χανιά του αύριο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...