17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Εντάξει όλα, εντάξει με τις πλημμύρες και τις καταστροφές. Φταίει η αρχαιολογία, φταίει η ΔΕΥΑΧ, όλοι φταίνει. Ποτέ δεν φταίνε όμως όλοι αυτοί που μπάζωσαν ρέματα και ρυάκια για να μεγαλώσουν τα οικόπεδά τους. Ποτέ!
Το ωραίο είναι που ορισμένοι εξ αυτών «βγαίνουν κι από πάνω» και «ζητούν και τα ρέστα»…

– Μας έπρηξαν οι μνημονιακοί (ΜΜΕ και πολιτικοί). «Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις» και εννοούν να προχωρήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί να πάρουν τις περιουσίες των ανθρώπων, να μειωθεί το αφορολόγητο, να γίνουν ομαδικές απολύσεις κλπ, κλπ… ων ουκ έστι τέλος.

– Μας τρομοκρατούν κι όλας με τη δραχμή αυοί οι σούπερ οικονομημένοι, που έχουν τα χρήματά τους ασφαλή, πολλοί από αυτούς στο εξωτερικό.
Αν ότι έλεγαν ισχύει θα έπρεπε να θέλουν τη δραχμή για να γλυτώσει ο λαός για τον οποίον δήθεν κόπτονται.

– Μου έλεγε ένας φίλος μου κορυφαίος επιχειρηματίας «ένας σεισμός μας σώζει» εννοώντας ότι αν δεν μεγαλώσει το κακό δεν θεραπεύεται.

– Ποιος είναι ο εργολάβος του έργου στο αεροδρόμιο; Αυτός πρέπει να είναι αντιστασιακός. Σου λέει, μια που θα πάρει το αεροδρόμιο Χανίων η Fraport, θα το κάνω μισερό! Και οι κουβάδες μαζεύουν το νερό από τη στέγη… Φοβερό!!!

– Κατά τα άλλα παραχωρήσαμε και τον τουρισμό με την εκχώρηση των αεροδρομίων στη γερμανική κυριαρχία. Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ ο ανατροπεύς…

– Πήγαν οι πολεμικάριοι του αεροπλανοφόρου να καθαρίσουν τον Σταυρό που αυτή την εποχή είναι έρημος. Παντέρημος. Ψυχή δεν κυκλοφορεί εκεί και ο αέρας παίρνει χαρτιά και άλλα από σπίτια και τα κάνει σεργιάνι. Πήγαν λοιπόν οι άχαροι να μας πουλήσουν εκδούλευση ή να μας προσβάλουν ότι δήθεν είναι ακάθαρτες οι παραλίες μας; Κάθε καλοκαίρι ο Σταυρός σφίζει από ζωή και καθαριότητα. Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά και να πάνε στην πατρίδα τους να τα κάνουν και στη βάση τους που είναι γεμάτη ραδιενεργά κατάλοιπα. Άλλωστε δεν ξεχνάμε την εγκύκλιο πριν από χρόνια που απεκάλυψε ο ΑΓΩΝΑΣ που τους καλούσαν, τους ναύτες τους, να μην τρώνε όπου κι όπου στα Χανιά, γιατί δεν είναι καθαρά!!! Φαίνεται μας περνούν για αμερικανάκια κι επιχειρούν να μας δουλεύουν. Αλλού αυτά.

– Οι επιχειρήσεις εστίασης δηλώνουν ευχαριστημένοι από την παρουσία των ναυτών του αεροπλανοφόρου. Κάτι άφησαν λοιπόν σε εποχή κρίσης. Το ερώτημα είναι αν εφοδίασαν την πλωτή πολιτεία τους με προϊόντα από την τοπική αγορά. Το έκαναν;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ