17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Το ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ είναι το πιο καυτό και ακανθώδες πρόβλημα που η λύση του είναι άμεση αναγκαιότητα για την πόλη των Χανίων.
Προτάσεις η εφημερίδα μας και πιο συγκεκριμένα η στήλη αυτή διατύπωσε πριν λίγες μέρες για να τα δουν κατά εκεί στον Δήμο Χανίων. Αλλά που!
Ανακαλύψαμε ότι στο γραφείο Τύπου του Δήμου Χανίων παρακάμπτουν στην αποδελτίωση τον «ΑτΚ» (!!!) και ως εκ τούτου δεν ενημερώνεται ο Δήμαρχος για τα γραφόμενα.
Δήμαρχε πρόσεχε γιατί έτσι την έπαθαν κι άλλοι πρώην συνάδελφοί σου…

– ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ένα μέσο ενημέρωσης δεν είναι μόνο για να ασκεί στείρα κριτική. Καλό θα είναι κατά καιρούς να καταθέτει και προτάσεις:
Η Δυτική Τάφρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης ειδικά τους μήνες αιχμής του τουρισμού.
Η Ανδρέα Παπανδρέου και η πλατεία Δικαστηρίων να αποσυμφορηθεί από τα πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα και να καθιερωθεί η εκ περιτροπής στάθμευση.

– ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ πιθανόν σκέψεις: Να συντηρηθούν άμεσα οι πυλώνες φωτισμού του γηπέδου πριν έχομε κανένα ατύχημα. Η φθορά τους είναι εμφανής.

– Οι χώροι του Πολυτεχνείου τεράστιοι. Μεγάλες εκτάσεις μένουν ακόμα ανεκμετάλλευτες. Μήπως εκεί να γίνει το πολυσυζητημένο γκολφ και όχι στο Μάλεμε ή σε περιοχές γόνιμες που συζητούν;

– Πηγαίνουν το νέο μουσείο στον Κατσαμπά σένα σημείο που πρέπει να ανακαλύψεις ψάχνοντας. Τα μουσεία παντού λειτουργούν σε κεντρικά, τα πιο κεντρικά σημεία των πόλεων, βλέπε το Μουσείο Ηρακλείου. Εμείς εδώ στα Χανιά είχαμε τον χώρο που έδενε απόλυτα αλλά σπεύσαμε να το καταδαφίσομε. Ήταν το ΞΕΝΙΑ αλλά δυστυχώς το γκρεμίσαμε.

– Αλήθεια εκεί στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας τι γίνεται; Μαθαίνω ότι Αλβανοί κουμαντάρουν τώρα, ότι έπεσαν λίγο εξώ στα επιχειρηματικά τους πλάνα… κάτι τρέχει… κάτι τρέχει; Κατά τα άλλα ο Δεσπότης τρέχει και δεν φτάνει να ευλογεί τα Αμερικανονατοϊκά στρατά!!!

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...