22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Δήμαρχε Χανίων μ’ ακούς;

– ΔΗΜΑΡΧΕ μαντάλωσε την κακομοιριά, τη μεμψιμοιρία, τη μιζέρια, την κακεντρέχεια, τη μικρονοϊκότητα γιατί θα σε καταστρέψουν. Φώναξέ τους, μίλησέ τους, πείσε τους αν μπορείς…

– ΕΓΚΑΙΝΙΑ χαβούζας πρέπει να γίνουν, εκεί δίπλα στη στάση έξω από τα γραφεία της ΑΝΕΚ και όσοι λαντουρίζονται ταυτόχρονα να… αγιάζονται.
Δήμαρχε, οι λακούβες γίνονται χαβούζες και εκτός των ανωτέρω βλάπτουν σοβαρά τα τροχοφόρα και τους κατόχους τους.
Γέμισε ο τόπος λακούβες μέσα και έξω από την πόλη. Τι θα γίνει;

– Πάλι για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, τον αρμόδιο βεβαίως. Εκεί στη δεξαμενή Γιουρμέτη 15 φρεάτια είναι στο «γάμο του καραγκιόζη». Αυτό συμβαίνει μέχρι τη διασταύρωση του Αγίου Ματθαίου και τα οχήματα ταλαντεύονται επικίνδυνα βουλιάζοντας και ανορθώνοντας το… ανάρτημά τους. Της ταλαιπωρίας δηλαδή το κεφάλαιο.

– ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ που φυτεύει η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου φυτεύονται επιφανειακά με αποτέλεσμα να σηκώνουν τις πλάκες των πεζοδρομίων με τις ρίζες τους με όλες τις συνέπειες για τους πεζούς.

– Τι υπηρεσία ΠΡΑΣΙΝΟΥ είναι αυτή που εξολοθρεύει πληθώρα δέντρων με κορμοτομές τερματίζοντας έτσι τη ζωή τους; Βλέπε λεωφόρος Καζαντζάκη αλλά και πολλούς δρόμους εντός πόλεως.

– ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ του Σταδίου θα τους βάψετε με αντισκουριακό; Θα τους συντηρήσετε ή θα πέσουν στα κεφάλια των αθλητών;

– ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ στους τοίχους κάθε νοικοκύρη αλλά και σε δημόσιους. Ύβρεις ακατανόμαστες γράφονται με μεγάλα γράμματα. Σβήστε τα και πιάσε και κανέναν από αυτούς τους ρυπαρούς. Αν έγραφαν συνθήματα πολιτικά μπορεί και να τους είχαν συλλάβει. Τώρα αυτές οι ντροπές δεν ενοχλούν κανέναν;

– ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. Γράψτε το στην άσφαλτο στη μέση, στη διαχωριστική γραμμή. Στην λεωφόρο Καζαντζάκη ας πούμε το όριο είναι 40. Ποιος το βλέπει ποιος το εφαρμόζει;
Ποιο είναι το όριο στην πόλη των Χανίων; Άνθρωπος δεν ξέρει. Τα ταμπελάκια δεν τα προσέχει κανείς.

– ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ διάφορες ιδιωτών που υπάρχουν ξηλώστε τις. Επιτέλους ζαλίζουν και μπερδεύουν τους οδηγούς. Επιτέλους καθαρίστε τον τόπο. Αρμόδιοι του Δήμου Χανίων και των άλλων Δήμων του ν. Χανίων βεβαίως.

– Στην Αναγ. Γογονή με γωνία λεωφ. Μουρνιών είναι 5-6 ΚΑΔΟΙ πάνω στο πεζοδρόμιο. Ολόμαυροι. Δεν έχουν πλυθεί ποτέ. Ούτε το πεζοδρόμιο. Ούτε μπορεί κανείς να περάσει απ’ το σημείο εκείνο. Είναι είσοδος της πόλης και δεν είναι θέαμα και για μας και για τον τουρισμό μας βέβαια που τώρα ξεκινά.

– Τέλος ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΝΙΩΝ αν θέλεις άκουσέ με (σου τα γράφω επειδή τελευταία ούτε στο τηλέφωνο βρίσκεσαι)
Μαλάκωσε με τους πολίτες και μην παρασύρεσαι από την μιζέρια και ορισμένους πολύξερους χωρίς ταλέντο…
Φώναξε ειδικούς να φτιάξεις την πόλη όσο είναι καιρός.
Εσύ θα πληρώσεις τις αρρωστημένες καταστάσεις αν δεν τις ξεπεράσεις μαεστρικά
Δώσε σ’ όλους να καταλάβουν ότι δεν παίζεις με τις τύχες και το μέλλον του διευρυμένου Δήμου και της πόλης των Χανίων.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...

Κρήτη: Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών

Δύο τραγικά συμβάντα σημειώθηκαν στην Κρήτη με διαφορά λίγων...