15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Το ΦΡΑΓΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗ κατέληξε κόσκινο. Ακόμα ψάχνουν πώς να κρατήσουν τις διαρροές.

Λογαριάστε πότε ξεκίνησε και πότε θα λειτουργήσει κανονικά και βγάλτε συμπεράσματα. Αυτή δυστυχώς είναι η Ελλάδα της ανευθυνότητας, της προχειρότητας, της σπατάλης και της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ…

Και να σκεφτεί κανείς ότι το φράγμα εγκαινιάστηκε εν χορδαίς και οργάνοις το 2014 ενώ ποτέ δεν ήταν έτοιμο να λειτουργήσει.

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΛΩΤΕΣ να δουλεύουμε ακατάπαυστα και τις Κυριακές να κάνομε υποκλίσεις στα αφεντικά αρκετοί με μια πετσέτα στο χέρι. Έτσι μας θέλουν. Θα τους περάσει; Πάντως τα Χανιά καλά αντιστέκονται.

Η ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. Η κρίση που μαστίζει την αγορά και όχι μόνο, σπρώχνει ορισμένους και σε ρευματοκλοπή. Το φαινόμενο παρατηρείται και στα Χανιά αν και ο νομός μας είναι από τους πιο εύπορους της επικράτειας.

Όταν ο λογαριασμός δε βγαίνει και «το ταμείον είναι μείον» αυτά συμβαίνουν και έπεται συνέχεια.

ΚΑΙ ΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ»!!!

Αλά ΣΚΑΙ και το «Ράδιο Μαρτυρία» αναμεταδίδει συνέντευξη του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που είχε πάρει το 2005.

Η στήλη αφήνει ασχολίαστο το γεγονός για να μην… κριματιστεί.

«Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου»

– ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ή ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ

Χανιώτης πρέπει να συνδέσει το νέο του σπίτι με τις τηλεφωνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ. Ο εργολάβος άνοιξε έναν λάκκο στο πεζοδρόμιο μετά από συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ.

Εδώ και 20 μέρες περιμένει ο ιδιοκτήτης να έλθουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Όλο έρχονται και ποτέ δεν πάνε. Στην οδό Φούμηδων, ο λάκκος – πηγάδι αντί των καλωδίων του ΟΤΕ μπορεί να δεχτεί ανθρώπινο θύμα της αδιαφορίας του ΟΤΕ. Και είναι και Γερμανικός…

"google ad"

– ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Ένα μπάχαλο στην διανομή κλήσεων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χανίων καταγγέλλει Χανιώτης.

Δεν είδαν την απόδειξη του μηχανήματος που είχε αφήσει στο τιμόνι του παλιού (σκαραβαίου) αυτοκινήτου που διαθέτει. Του έδωσαν κλήση. Παραπονέθηκε επί ματαίω. Αντιμετώπισε την αγένεια, την αυθάδεια, όπως μας περιγράφει των αρμοδίων του Δήμου Χανίων.

Τελικά τον έσωσε ένα λάθος του μηχανήματος φωτογράφησης. Διαφορετικά ο δύστυχος συμπολίτης ακόμα θα εταλαιπωρείτο μιλώντας σε «ώτα μη ακουόντων».

Δήμαρχε δίδαξε ήθος και ευγένεια στους υπαλλήλους στου. Είναι απαραίτητα.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ