13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ
Λόγος και αντίλογος στο Νοσοκομείο Χανίων. Εσύ φταις, ο άλλος φταίει… Φταίει η κακομοιριά μας η ένδεια, η έλλειψη χρημάτων. Και πάλι καλά… Ό,τι γίνεται γίνεται γιατί όλοι βάζουν πάνω απ’ όλα το καθήκον τους. Γιατροί, εργαζόμενοι και Διοίκηση καλύτερα να συνεργαστούν αρμονικά και μαζί να αγωνίζονται για το καλύτερο. Η αντιπαράθεση καλή είναι αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από καλή διάθεση διαλόγου και συνεργασίας για το καλό όλων μας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ
– 8 στους 10 κάνουν φοβερές οικονομίες για να τα βγάλουν πέρα
– Χιλιάδες άνθρωποι αμείβονται με 2 ευρώ την ώρα, αν βρουν εργασία
– Τα κατασχετήρια κάνουν έφοδο στα ασθενή βαλάντια των μη προνομιούχων (κυρίως των μικρομεσαίων). Τους κυνηγά η εφορία, τους κυνηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους κυνηγούν οι δανειστές τους τράπεζες κλπ. Τους κυνηγά η κακή τους μοίρα στη ρημαγμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Τι θα γίνει στο μέλλον; Άβυσσος για όλους πλην Τσίπρα και των συνδαιτυμόνων του…

ΕΔΩ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥΝ
Μου ‘χουν πει φουρνάρηδες για τις πιστώσεις που κάνουν για προμήθεια ψωμιού. Μου ‘χουν πει μίνι μάρκετ για τις πιστώσεις που κάνουν για τα απαραίτητα προς το ζειν.
Επανήλθαμε στο ΝΤΕΦΤΕΡΑΚΙ
Πρώτον λοιπόν η επιβίωση μετά βασάνων…
Δεύτερον, τα ασφάλιστρα, τα ΚΤΕΟ, η συντήρηση του αυτοκινήτου. Άσε που πολλοί βολεύονται σήμερα με μηχανές, μηχανάκια, ποδήλατα και με τα 2πεζό για οικονομία. Αυτά που βάζουμε σε δεύτερη μοίρα, όπως η συντήρηση του αυτοκινήτου, μπορεί κάποια στιγμή να αποβούν μοιραία. Χίλια δυό τα βάσανα κι όποιος αντέξει, κι όπως μπορέσει.

ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Πάμπολλες καταστάσεις έχουν σώσει οι εθελοντές αγωνιστές που σώζουν περιουσίες με την τακτική παρουσία τους κάθε Τετάρτη στις 3.30 στο Ειρηνοδικείο Χανίων.
Στις 18 Οκτωβρίου θα γίνει δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Τράπεζα Eurobank Ergasias κατά Χανιώτικης διακεκριμένης επιχείρησης της οποίας βγαίνουν στο σφυρί όλα τα κινητά περιουσιακά της στοιχεία.
Ο συμβολαιογράφος Χανίων που ενεργεί τον πλειστηριασμό δεν πειθαρχεί στην απόφαση των συμβολαιογράφων Κρήτης να απέχουν των πλειστηριασμών (ηλεκτρονικών και συμβατικών) μέχρι 30 Ιανουαρίου του 2018;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ