25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Άλλο πάλι αυτό. Χώροι του ΜΑΙΧ μετατρέποταν σε αίθουσα δικαστηρίων για να δικαστούν 82 κατηγορούμενοι, μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

– 50 χρόνια – εορτασμός. Δηλαδή 2017-50+1967!! Δηλαδή Χουντογέννητος!…

– Ποιος δεν απήργησε ποτέ την εποχή της κρίσης και των μνημονίων αλλά γράφει για τις απεργίες όντας ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ εκ συστήματος;
Προς τον εκδότη και δημοσιογράφους του:
«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»…

– Ροκάκης – Μαργαρώνης σχεδόν Χ. Ναι μεν βγήκε μπροστά ο Ροκάκης, αλλά αυτοδυναμία δεν πέτυχε. Άρα συνεργασίας το ανάγνωσμα. Ίδωμεν.

– Ο μόνος νικητής, λένε οι του συνδυασμού Βουρλάκη, «είμαστε εμείς». Αύξησαν μεν τα ποσοστά τους αλλά πάλι είναι πολύ λίγοι.
Η λύση είναι μετωπικές συμπράξεις… Μπορούν;
Αλλιώς μια ζωή απλώς θα ομιλούν και θα αγωνίζονται βέβαια, αλλά έλα που οι μικρομεσαίοι θέλουν έργα γιατί πεθαίνουν;

– Υβρίζουν και από πάνω τον φτωχό κόσμο που αδυνατεί καν μια ανακοπή να κάνει λόγω ένδειας.
Αυτοί, λένε οι κυβερνώντες, είναι «ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ». Έβριζαν οι προηγούμενοι, βρίζουν και τούτοι στα πλαίσια της αισχρής προπαγάνδας τους για να περάσουν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των φτωχόσπιτων. Δυστυχώς έτσι σπέρνουν το σπόρο του διχασμού στον Λαό μας αφού καλύπτουν τους πραγματικούς ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ που «ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο κυριεύουν»…

– Εκλογές και στην ΕΛΜΕ Χανίων με πρώτη δύναμη αν αναδεικνύεται η «Ενωτική Πρωτοβουία» παράταξη της ανεξάρτητης Αριστεράς.

– Το Νοσοκομείο Χανίων υπό την τωρινή διοίκηση κάνει θαύματα… Νέα τμήματα ανοίγουν και γενικά λειτουργεί κατά υποδειγματικό τρόπο παρά την κρίση.
Έγιναν βήματα προόδου που ανοίγουν προοπτικές. Βουλγαρίδης – Ζουρίδης αποδεικνύονται ένα ισχυρό δίδυμο που δικαιώνει προσδοκίες

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ