21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Ο λόγος για την Λεωφόρο Καζαντζάκη και ιδιαίτερα για την ευθεία από Κλαδισσό (λίγο πιο πάνω) έως τη στροφή για την Εθνική. Ειδικά σ’ αυτό το τμήμα του πολυσύχναστου με μεγάλες ταχύτητες εποχούμενων χρειάζεται:
– Περισσότερο εμφανές να είναι το ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ που είναι 40 αλλά κανείς δεν το τηρεί, άλλωστε οι πινακίδες είναι αφανείς.
– Πεζοδρόμια είναι απαραίτητα. Που ξανακούστηκε τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή να στερείτε πεζοδρομίων.
Κάντε κάτι κύριοι αρμόδιοι γιατί η ζωή στην περιοχή είναι εκτός από κόλαση και άκρως επικίνδυνη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Όταν δεν στέκει τίποτα όρθιο σε έναν τόπο, όπως τώρα στον δικό μας, ο λαός, ο κάθε πολίτης, στηρίζει τις ελπίδες του για να σταματήσει η αυθαιρεσία, η διαφθορά και η παρανομία στη Δικαιοσύνη.
Στηρίζομε άλλη μία φορά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Χανίων και προσδοκούμε στην ηθική ικανοποίηση της κοινωνίας από τα αποτελέσματα της έρευνας για το φράγμα Βαλσαμιώτη.
Φτάνει πια η κρυφή συνεννόηση.
Φτάνει πια η συνενοχή της σιωπής

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
Διαμαρτύρεται η Ένωση Ξενοδόχων για το όργιο της παράνομης αφισοκόλλησης και έχει όλα τα δίκια.
Άπειρες φορές έχομε καυτηριάσει το γεγονός ακόμα και αφισοκόλλησης με πρόκες πάνω σε δέντρα.
Η παράνομη αφισοκόλληση προσβάλει την αισθητική μας, απαξιώνει τον όμορφο τόπο μας στα μάτια των ξένων και υποβαθμίζει και εκμηδενίζει την πολιτιστική μας κουλτούρα.
Αφίσες σε στύλους, σε κιβώτια, σε τοίχους και τι λένε; Διαφημίζουν πλέον τις αφεντομουτσουνάρες ορισμένοι ναρκισευόμενοι καλλιτέχνες που χωρίς ουσιαστικό λόγο διασύρουν τον τόπο. Καλλιτέχνες να σου πετύχουν!

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...