15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ ΟΤΑΝ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ
Τι μπορείς να πάθεις σήμερα στην εποχή της αποθρασυμένης αυθαιρεσίας, των εκτελεστών των εντολών των δανειστών είναι δύσκολο και να το φανταζόσουν πριν λίγο καιρό.
Περιληπτικά: Σου κόβουν το ρεύμα λόγω χρέους. Αδυνατείς να πληρώσεις αφού οι ρυθμίσεις έγιναν «δυσβάσταχτες». Βάζεις γεννήτρια. Βλέπουν ότι εξακολουθείς να υπάρχεις… Σε κατηγορούν για ρευματοκλοπή. Σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί. Σου παίρνουν και τον μετρητή. Σού βάζουν και πρόστιμο (πάνω στην αδυναμία σου σού φορτώνουν κι άλλα οικονομικά βάρη για να «γονατίσεις» . Οι διαμαρτυρίες σου για όλα αυτά πάνε στον βρόντο. Δεν μπορείς πλέον να επανασυνδέσει το ρεύμα διότι στην προσπάθειά σου να βρεις τα αναγκαία χρήματα χάνεις τις ημερομηνίες. Α, ξέχασα. Όταν διαμαρτύρεσαι προς τον ΔΕΔΔΗΕ, ο προϊστάμενος μπορεί να σε αντιμετωπίσει, ως απατεώνα ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΕΦΤΗ. Κι αν πας σε δικηγόρο χρήματα και χρόνο χάνεις.
«Κράτος εν κράτει» καταπίεσης και εξόντωσης επιχειρηματιών οι φορείς αυτοί μετά την κατάπτωσή τους σε όργανα των δανειστών.
Να είναι τυχαίο; Ή όποιος τους ενοχλεί τον καταχειριάζουν με τους «μπόγιες» τους;
Α ρε ΣΥΡΙΖΑ το μπάχαλό σου απερίγραπτο…

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
Καλά κρατεί και μεγαλύνεται…
Βλέπε ΔΕΗ, Εφορία, Δικαστήρια (Υπάρχουν περιπτώσεις διπλών καταδικών –πατέρα και γιου– για το ίδιο αδίκημα…)
Ό,τι και να κάνεις αναλίσκεσαι στις γραφειοκρατικές διαδικασίες και ξέχασα τις τράπεζες.
Ελλάς το μεγαλείο σου. Όλο αλλάζεις κι όλο στα ίδια μένεις…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ
Γεμάτοι βάσεις ειδικά στα Χανιά και πνιγμένοι γενικά στα φυτοφάρμακα, εκτεθειμένοι και σε λογής – λογής ακτινοβολίες και ρυπάνσεις.
Πρωτιά τα Χανιά στα κρούσματα καρκίνου. Τι κάνομε; ΤΙΠΟΤΑ.
Ένα κέντρο παρακολούθησης των κρουσμάτων καρκίνου υπάρχει στην Κρήτη και υπολειτουργεί. Γιατί άραγε;
Κάτι ξέρει ο πρώην υπουργός κ. Κρεμαστινός που εμείς αγνοούμε;
Πιθανότατα. Ίδωμεν.

ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ
Ακούω (κι όταν βλέπεις καπνό υπάρχει πάντα φωτιά) για οικόπεδα και εκτάσεις που ορισμένοι απέκτησαν ελέω…ακούω για καταθέσεις σε υπερπόντιους λογαριασμούς. Ακούω για ξενοδοχεία που έχουν (;) ορισμένοι από Παλαιόχωρα έως Χαλκιδική. Ακούω για εξαφάνιση χρεών ευυπολήπτων πολιτών…
«Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» και «ούλα νούλα του καραγκιόζη η νούλα» και «γηράσκω αεί διδασκόμενος»…
Αυτά… και άλλα πολλά!

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ