16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ – ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ τι θέλουν τώρα;

Το γενικό σλόγκαν επανάπαυσης στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προειδοποίησης προς τον ΛΑΟ μας ότι «ουδένα λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου».

Ας δούμε όμως αν ψήφισε ο Ελληνικός Λαός το μνημόνιο του κ. Τσίπρα το τρίτο και φαρμακερό.

Κατ’ αρχήν έχομε και λέμε 45% ΑΠΟΧΗ και από το υπόλοιπο 55% ψήφισαν κατά του μνημονίου 5% περίπου ΚΚΕ + 7% περίπου Χ.Α. + 1,5 % ΑΝΤΑΡΣΙΑ + 3% ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ + άλλες εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις

Έχομε και λέμε 55% περίπου του Ελληνικού Λαού δεν ψήφισε μνημόνιο.

Το υπόλοιπο 45% (Μια μειοψηφία δηλαδή) εκφράστηκε ΜΝΗΜΟΝΕΙΑΚΑ αναδεικνύοντας χάρις στον αχαραχτήριστο εκλογικό νόμο και κυβέρνηση αυτοδυναμίας (!)

Με το ίδιο δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έλαβαν περίπου το 20% του συνολικού εκλογικού σώματος δηλαδή το 1/5 των ψηφοφόρων.

Αυτό το ελάχιστο ποσοστό επικαλούνται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο Ελληνικός λαός μας ψήφισε – ψήφισε Μνημόνιο».
Κύριοι ας σοβαρευτούμε .

Είδατε τι έπαθαν και οι προηγούμενοι σας, φοβάμαι ότι εσείς θα είστε τελικά αυτοί που θα φύγουν νύκτα.

Ξέρετε γιατί; Γιατί όσοι σας ψήφισαν ψήφισαν τα ισοδύναμα σας που διαδίδατε ότι θα παλέψουν και θα ακυρώσουν τις ολέθριες συνέπειες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ σας.

Ήλθατε ως οι καλύτεροι διαχειριστές άλλωστε αυτό εννοούσατε με το νέο και παλιό ή με το Μεϊμαράκη ή με μας.

Έρχεστε λοιπόν ως καλύτεροι διαχειριστές και θα γίνεται οι στυγνότεροι εκτελεστές;

Σκεφτείτε το και αφήστε τα περί προσαρμογής στην πραγματικότητα και «επιστροφής στο ρεαλισμό».

Σκοτώσατε την ελπίδα μην σκοτώνεται και τους ανθρώπους όταν άλλα λέγατε και άλλα κάνετε.

"google ad"

Οι αυτοκτονίες που συνεχίζονται καθημερινά δεν σας συγκινούν;

– ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ νέος άνεμος μετά τις πρόσφατες εκλογές και βέβαια νέο Διοικητικό Συμβούλιο που διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Βουρλάκης Νίκος
Γενικός Γραμματέας: Μπινιά Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Κανδηλιεράκης Γιώργος
Ταμίας: Παπαδάκης Εμμανουήλ
Μέλη: Οικονομάκης Βασίλειος, Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης, Ζερβουδάκης Παναγιώτης, Σταυριανάκη Ασημένια, Καραχάλιος Αδαμάντιος.

Σιδεροκέφαλοι που λένε και καλούς αγώνες, επιτέλους.

– ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ. Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι εδώ και επτά μήνες και ορατός πλέον ο κίνδυνος αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ Χανίων.

– Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ στην εγκατάλειψη λέει ο κόσμος με αφορμή και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ αλλά και την κατάσταση στην Υγεία , την Παιδεία, κ.λ.π. Σου λέει ο άλλος καλά έχουν 4 βουλευτές και 2 υπουργούς στα Χανιά είναι εικόνα αυτή;

– Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ μπέρδεψε τα αυγά με τα καλάθια. Δεν κατάλαβε ή μας «πουλά φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες» όταν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε άλλη μια έδρα στο Ηράκλειο και στα Χανιά πήρε άλλη μια έδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ, τι λέει γι’ αυτό; Δυστυχώς δείχνει εμπράκτως την αθλιότητα, του σατανικού εκλογικού νόμου που με λιγότερους ψήφους εκλέγει περισσότερους βουλευτές κάτω από  τις κατάλληλες συνθήκες.

– ΦΡΑΓΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗ ένα άχρηστο έργο χαραμισμού πολλών εκατομμυρίων. Η επιλογή κατασκευής του έργου έγινε παρά τις έντονες αντιρρήσεις και την πληθώρα νερού του κάμπου που είναι προσβάσιμο και μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες.

Έτσι ο κ. Χριστοδουλάκης δυνάμωσε τον χορό των εκατομμυρίων στα Χανιά. Πόσα και πως φαγώθηκαν; Γιατί αυτό καθ’ εαυτό το έργο  είναι άχρηστο;

Γιατί δεν έχουν  κατασκευαστεί ακόμα τα δίκτυα υψηλής ζώνης;

Πώς έτσι κι αλλιώς μπορεί να λειτουργήσει ένα τέτοιο έργο χωρίς δίκτυα;

Γιατί κάθε χρόνο βεβαιώνουν και ο Διευθυντής του ΟΑΚ αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ότι το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το έργο ψεύδονται εν γνώσει τους  ή «κάνουν πλάκα»;

Μήπως ήλθε η ώρα του κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

Φτάνει πια η συγκάλυψη της κατασπατάλησης του Δημόσιου πλούτου.

Φτάνει πια το κουκούλωμα της διεφθαρμένης διαπλοκής
Έτσι δεν λέτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

– ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Άλλη μια υπόθεση διαφθοράς στο Νομό Χανίων. Παρά τις υποσχέσεις για απόδοση ευθυνών τα κουκούλωσαν οι προγενέστεροι όλα ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ…
Τ’ ακούς ΣΥΡΙΖΑ;

– ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ στους δρόμους.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι χθες το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Χανίων. Οι αγρότες ετοιμάζονται και για μεγάλες πανελλαδικές κινητοποιήσεις και συντονίζονται.

Οι Δάσκαλοι , και οι καθηγητές κινητοποιήθηκαν χθες στα Χανιά διαμαρτυρόμενοι για τα πάμπολα κενά. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ 22 Οκτωβρίου στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους» όσο είναι καιρός γιατί το νέο της κυβέρνησης δεν θα αφήσει στην κυριολεξία «πέτρα πάνω στην αλλη» . Γρηγορείτε.
Υπο –νομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...