23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

«ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ»

Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια από την «κυβέρνηση σωτηρίας».

Βρήκε και έναν νόμο που προφύλασσε το βιός των ανθρώπων, τον «Νόμο Κατσέλη», τον ενταφίασε κι αυτόν.

Γιατί όταν τα δίνεις όλα, δύσκολο να σταματήσεις. Η κατηφόρα δεν έχει τέλος.

«ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»

Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται πολλά χωριά και περιοχές του Νομού Χανίων: Οι Λάκκοι, ο Πρασές, το Φωτακάδω ,τα Σκορδαλού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Πάνω από 20 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση.

Το θέμα είναι ότι έχομε κολλήσει και πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι ότι και το δευτερόλεπτο για τους έχοντες τα προβλήματα έχει μεγάλη σημασία…

«Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ»

Προσοχή μην μπούμε στον πειρασμό της διχόνοιας για οποιονδήποτε λόγο. Αν δεν θέλομε να μας διαλύσουν ολωσδιόλου οι ξένοι, μένομε ενωμένοι. Καλλιεργούμε και την ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ των προοδευτικών αριστερών και πατριωτικών δυνάμεων, όλων όσων έχουν αναφορά στην Ελλάδα.

Έτσι ανεμένομε και προσμένομε την δημιουργία θετικών όρων και προϋοθέσεων για την ανατροπή της ξένης εξάρτησης που ολοκληρωτικά μας έχει επιβληθεί με εκβιασμούς και πιέσεις…

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΥΡΑ» ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΒΩΝΕΣ

«Φωτιά» θα πάρουν οι άμβωνες και είναι πάνω από 10.000 μετά την παταγώδη αποτυχία της προσπάθειας να πείσουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα και τους λειτουργούς του υψίστου, για την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνουμου.

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό. Γιατί δεν πρόκειται για ένα μόνο μέτωπο. Ανοίγουν ταυτόχρονα πολλά και στοχεύουν σ’ ένα περισσότερο…

Γι’ αυτό επαγρύπνηση και ανυπακοή και προσοχή στα εθνικά θέματα που ανοίγουν πιθανώς οι πρόθυμοι των Πρεσπών. Αιγαίο, Θράκη, Κυπριακό προσοχή να μην περάσουν τα σχέδια των ξένων και ντόπιων νενέκων.

"google ad"

Και προπάντων προσοχή στην ενότητά μας που σαν λαός πρέπει να διαφυλάξομε πάση θυσία.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...