22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υπο-νοούμενα: Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα μάς έτυχε κι αυτή η καταστροφή

Ημερομηνία:

ΚΡΙΜΑ ΘΕ ΜΟΥ

Κρίμα Θε μου. Πήραν οι νεροποντές την ομορφιά του τόπου και οι κυβερνώντες είναι ανίκανοι να επουλώσουν τις πληγές και στον ανθρώπινο πόνο αλλά και στην αποκατάσταση των ζημιών.

Στον «αέρα» και οι αγροτικές αποζημιώσεις και η αντιμετώπιση των τεράστιων καταστροφών.

Αιτία λένε το γραφειοκρατικό τέρας, αλλά εγώ ξέρω την παροιμία «άμα δεν θέλω να σε φιλήσω χίλιες αφορμές σου βρίσκω». Όταν θέλουμε μπορούμε έτσι πιστεύω.

Ο Νομός Χανίων αξίζει καλύτερης τύχης αλλά για να την έχει χρειάζεται αγώνας. Αυτό χρειάζεται αγώνα διεκδίκησης και καταγγελίας των γραφειοκρατών που καταδικάζουν τον τόπο μας στην ερήμωση.

Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει άμεσα. Οι μέρες περνούν και η τουριστική περίοδος είναι προ των πυλών. Η καταστροφή των βασικών υποδομών θα τρομάξει τους τουρίστες. Πρέπει άμεσα να γίνει κάτι έτσι κι αλλοιώς γιατί δεν θ’ αντέξουν και στον αγροτικό τομέα. Μετά από αυτή την καταστροφή αν δεν υπάρχουν αποζημιώσεις η εγκατάλειψη των καλλιεργειών είναι περισσότερο από βεβαία.

Εμπλέξαμε πιο πολύ. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα μάς έτυχε κι αυτή η καταστροφή σε μια πολλαπλώς δύσκολη περίοδο…

Κρίμα Θε μου!

Η ΑΧΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η πρώτη ή μιά από τις πρώτες εκδηλώσεις της ΑΧΕΠΑ μετά τα εγκαίνια των γραφείων της στην οδό Σφακίων ήταν προχθές η εκδήλωση της για το ΚΕΝΑΠ στη Σούδα και τον πολυδιάστατο ρόλο του.

Τα πλοκάμια επεκτείνονται και γιγαντώνονται. Το πέπλο προστασίας μας διευρύνεται

Τίποτα άλλο;…

ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Όταν τα κάνουμε μούσκεμα καλείται η δικαιοσύνη να αναλάβει έργο…

"google ad"

Έτσι έγινε και με το Φράγμα Βαλσαμιώτη, το έκτρωμα αυτό που για χάρη του (αν και άχρηστο) απορροφήθηκαν εκατομμύρια των εκατομμυρίων (σε καλή μεριά;)

Τώρα με την άλλη καταστροφή που μας βρήκε σ’ όλο το εύρος του νομού ευθύνες δεν υπάρχουν; Δεν θα αναζητηθούν; Τόσο ένοχοι είμαστε όλοι; Που κανείς δεν εγείρει το θέμα της αναζήτησης ευθυνών;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ