15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ!

Οι πάντες απήργησαν προχθές στην Ελλάδα πλην ενός. Πρόκειται για την εφημερίδα «Χ.Ν.». Θαυμάστε τους.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΚ

Περιορισμός ζημιών στην ΑΝΕΚ. Η εταιρεία ανακάμπτει και το σπουδαιότερο εξακολουθεί να είναι Ελληνική.

ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΕΣ

Έρχονται οι βροχές. Εγκληματούν όσοι έδωσαν υποσχέσεις και δεν τις τήρησαν. Τι θα γίνουν τώρα οι αγρότες μας; Πώς θα επιβιώσουν με διαλυμένες τις βασικές υποδομές;

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗ

Ντροπή των κατασκευαστών αποτελεί το έργο εκατομμυρίων που τελικά δεν στένει το νερό., το φράγμα Βαλσαμιώτη. Κανείς δεν δέχεται τις επιπτώσεις αυτού του ανοσιουργήματος. Ίσα – ίσα που οι πρωταγωνιστές του απολαμβάνουν όλων των προνομίων. Άξιος ο μισθός τους. Όσον αφορά τον Εισαγγελέα που διεξάγει έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες ακόμα έρευναν… ποιεί.

Το κακό ετριάδοσε τώρα. Έγινε και διεθνές συνέδριο για χάρη του ντροπιαστικού φράγματος. Ντροπή σε όλους.

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Συνοδεία αστυνομικών θα μεταβαίνουν στα χωράφια πειραματισμού οι ερευνητές του Ινστιτούτου Υποτροπικών και Ελιάς. Αιτία οι καταπατήσεις εδαφών, ακόμα και επιθέσεις κατά ερευνητών που σημειώνονται τελευταία. Μη χειρότερα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ – ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΣΟΥ
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε το ανακαινισμένο Στρατηγείο του ένοπλου επαναστάτη του Θερίσσου Ελευθερίου Βενιζέλου. Αξίζει να αναφέρομε τους χορηγούς για την εξαίσια αυτή ενέργεια αποκατάστασης της εθνικής μνήμης.

Έχομε λοιπόν και λέμε: ΑΝΕΚ LINES, Σούπερ Μάρκετ SYKA, εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ, ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε., ο Παύλος Χανιωτάκης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων, η Ένωση Ξενοδόχων, ο κ Γύπαρης και ο Π. Παπακυριακού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους βοηθούν να ανάβουν φωτεινοί φάροι μνήμης και εθνικής αντίστασης.

Η ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ

"google ad"

Τιμές απαξιωτικές για το ελληνικό ελαιόλαδο. Στο τέλος δεν θα συμφέρει ούτε να μαζεύεις τις ελιές. Και εδώ άλλοι κανονίζουν για μας. Οι Ιταλοί που μάλλον απεργάζονται τον χαμό μας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ

Η ταινία Γαβρά για τον Βαρουφάκη είναι στις οθόνες των κινηματογράφων και αν κρίνω από τις αντιδράσεις ορισμένων αξίζει να τη δούμε…

ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ

Ένα τοπικό μέσο έχει βαλθεί να «θάψει» ζωντανό τον νέο Δήμαρχο. Mήπως συμβεί το αντίθετο;

Ίδωμεν.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...