20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ

Η ΑΒΕΑ, η ΒΙΟΧΥΜ, το Βιοτεχνικό Πάρκο ζουν και ακμάζουν χάρη στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Και αρκετές άλλες ενέργειες έχει κάνει η Τράπεζά μας για την πρόοδο της τοπικής οικονομίας στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Είναι λοιπόν λάθος κύριε νεόκοπε Δήμαρχε Χανίων ν’ ανοίγεις άσκοπα μέτωπα που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στον τόπο. Αυτά πρέπει να τονίζονται πότε πότε.

Κύριοι της τοπικής ηγεσίας προσέχετε τις πράξεις σας όταν αφορούν την συνεταιριστική δράση των Χανιωτών.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ο τόπος βλάφτηκε όταν, στο παρελθόν, ο τότε Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης, εκτός των δεξιώσεων στα αμερικανικά αεροπλανοφόρα, άνοιξε μέτωπο με την πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης της χώρας, την ΑΝΕΚ LINES.

Αχαρακτήριστες ενέργειες που έβλαψαν αυτόν τον τόπο και ωφέλησαν τους ανταγωνιστές εφοπλιστές της εταιρείας μας.

Γι’ αυτό κύριε Δήμαρχε μην παίρνεις φόρα και παίζεις κουτουλιές στον τοίχο, αλλά θέλουμε να δούμε «πόσους παράδες κάνεις».

Η αξία του άρχοντα (που σε αναδείξαμε) φαίνεται από το με ποιους επιλέγει να κονταροχτυπιέται. Εσύ για την ώρα επέλεξες λάθος στόχους και μας κουφαίνουν τα λόγια και οι πράξεις σου.

Σύνελθε και να αναλογίζεσαι συνεχώς ότι εκλέχτηκες Δήμαρχος Χανίων, ότι το Δημαρχείο είναι το σπίτι του λαού και όχι η σκάλα για να κάνεις «τον κατιντίς» και να ανελιχθείς στα σκαλοπάτια της εξουσίας.

Και κάτι άλλο παρεμπιπτόντως: Τι είναι κύριε Δήμαρχε η καταιγίδα των επιστολών με την υπογραφή του αντιδημάρχου σας κ. Αλόγλου σε χιλιάδες Χανιώτες. Όλοι χρωστούμε σ’ αυτόν τον δήμο; Δεν φτάνουν τόσοι που κυνηγούν κάθε πολίτη, πρέπει και ο Δήμος Χανίων να συστρατευτεί με τους διώκτες του;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...