14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Να ‘ναι σχέδιο φτωχοποίησης του αγρότη; Να ‘ναι σχέδιο απαξίωσης των περιουσιών που κληρονομήσαμε; Να ‘ναι έτσι στημένο το παιχνίδι για να τα αρπάξουν όλα κοψοχρονιάς;
Πάντως από παντού ακούγονται κραυγές αγωνίας που απαιτούν αποζημιώσεις και καταγγέλλουν την πολιτεία για εγκληματική αμέλεια και προχειρότητα.
Πάντως για το 2019 το εισόδημα από το χρυσάφι λάδι μας το «φαε ο δάκος» Μη χειρότερα γιατί υπάρχει και μύκητας που εξολοθρεύει ότι άφησε ο δάκος. Τα χειρότερα λοιπόν είναι εδώ.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ
Παραμονιάτικα στο ίδιο έργο θεατές: Δεκάδες κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο, ανάμεσα σε Καλυδωνίας – Νοπηγεια, στο τμήμα Φωτακάδω – Παλαιά Ρούματα, στον δρόμο από Σκινέ προς Πρασέ – Σέμπρωνα και στο τμήμα του δρόμου Σφηνάρι – Κάμπου – Αμυγδαλοκεφάλι.
Με την ευκαιρία να πούμε για τον δρόμο Λάκκοι – Ομαλός ότι είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Ακριβό το πετρέλαιο θέρμανσης και στα Χανιά. Μικρότερες ποσότητες αγοράζουν τα νοικοκυριά. Αυτό κι αν είναι κοινωνική πολιτική.

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Πάλι και φέτος χιλιάδες οι καταθέσεις πινακίδων. Για την ακρίβεια 7.850 πινακίδες ΙΧ αναπαύονται στην Εφορία. Μη μου πείτε! Οι αποδείξεις είναι απτές. Η ανάπτυξη έφτασε!…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...