17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Πώς να χαρακτηρίσεις ορισμένους που νομίζοντας ότι προβάλλονται εξαιρετικά στέλνουν κείμενά τους στην απεργοσπαστική μεταξύ αυτών και επώνυμοι δήθεν αριστεροί, στα λόγια βέβαια, γιατί οι πράξεις τους καταμαρτυρούν άλλα… Αριστερό δεν είναι όποιος επικαλείται αλλά όποιος το αποδεικνύει με την στάση ζωής του και την καθημερινή πρακτική του.

www.agonaskritis.gr ιντερνετικός φορέας αναφοράς της ελεύθερης διακίνησης όλων των απόψεων, όλων των ιδεών, όλων των ειδήσεων.
Η γνήσια έκφραση της ζωής της Κρήτης.
Δείτε μας και στο Facebook, ακολουθείστε μας και στο twitter.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ή Διεύθυνση δημοσιεύσεων στην απεργοσπαστική βεβαίως ΒΕΒΑΙΩΣ!

ΡΙΧΤΕΡ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ στα όσια και ιερά μας.
Οι ΝΑΖΙ έχουν τον άνθρωπό τους που επιχειρεί να τους «βγάλει λάδι»… Εμάς μας πέφτει λόγος;
Μας πέφτει μας «καίει και μας κόβει» κατ’ αρχήν ότι το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του νησιού, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, φώναξε και τίμησε αυτό τον ΝΑΖΙΣΤΗ, που (;) σ’ ένα τόπο που ακόμα μετρά τις πληγές του από τις θηριωδίες των αδίστακτων εγκληματιών που αιματοκύλησαν την Κρήτη.
Για τις απόψεις του ο κ. Ρίχτερ ας δώσει λόγο στην συνείδησή του αν έχει… πάντως οι ψυχές των ηρώων προγόνων μας δεν πρόκειται να ησυχάσουν θα καταδιώκουν όλους αυτούς τους αμετανόητους υμνητές των ΝΑΖΙ «νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων»…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, όποιος χρωστά όποιος δεν έχει και προσπαθεί ν’ απαλλαγεί οικονομικών βαρών είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον!
Παράδειγμα οι πινακίδες ενός χρεωμένου με τέλη αυτοκινήτου δεν μπορεί να παραδοθούν αν δεν ξεχρεώσεις. Πώς όμως δεν μας το λένε.
Συμπέρασμα: Όταν δεν έχεις είσαι καταδικασμένος. Έτσι τα έφτιαξαν και μετά θέλουν να εισπράττουν, από πού;

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ο Τσίπρας ήταν άψογος. Χαράς εμάς αν παρέμενε εκεί και χαράς και την αριστερά. Ας όψονται τα λαμογοειδή του άλλοτε ΠΑΣΟΚ που είδαν και απόειδαν με το κόμμα τους και μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ και να τ’ αποτελέσματα…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...