15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΥΠΟ-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ Μνημείο προχειρότητας.

Σχόλια επί σχολίων γίνονται για το έργο επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Αποκορώνου.

Πλάκες που «χορεύουν»… χωρίς αρμούς. Πρωτοφανής προχειρότητα και στη σύνδεση των νέων πλακών με τις παλιές. Σε ορισμένα σημεία διαφορά επιπέδου θα γίνει πιθανώς πρόξενος ατυχημάτων.

Εγώ ούτε τεχνικός, ούτε εργολάβος είμαι, αλλά ξέρει κι ο τελευταίος και ο πιο αδαής σ’ αυτά, τα βασικά.

Γιατί τόση καθυστέρηση (κωλυσιεργία;), γιατί τόση προχειρότητα, σ’ ένα έργο που από κόσμημα της πόλης, που όλοι προσδοκούσαν, τείνει να γίνει πρόβλημα εν τη γενέσει του;

Δήμαρχε «σφίχτους τα λουριά», αν θέλεις, γιατί όλα αυτά πάνω σου ξεσπούν και το ξέρεις…

– ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Η ΣΑΜΑΡΙΑ για τους τουρίστες που έλκονται από τις απαράμιλλες ομορφιές του Εθνικού Δρυμού και έρχονται για να τον επισκεφθούν.

Αυτά αναφέρει έρευνα πανεπιστημιακών και του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριά, το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Ανάλυσης Δεδομένων – Πρόβλεψης του Πολυτεχνείου Κρήτης και τη Διεύθυνση Δασών Χανίων.

Βέβαια, οι μελετητές παραβιάζουν ανοιχτές πόρτες αλλά καλά κάνουν, για να καταλαβαίνουν οι αρμόδιοι ότι το φαράγγι και η εύρυθμη λειτουργία του είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας.

– ΚΑΛΟ, μου το είπε χθες ένας του ΚΚΕ στην Αποκορώνου και το μεταφέρω:

Έλεγα, μου λέει, στους Πασόκους μη φεύγετε, μείνετε στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Δεν με άκουσαν. Ήθελαν γνήσια αριστερά. και βρέθηκαν στην Δεξιά του Τσίπρα. Ας πρόσεχαν.

– ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αφηγήθηκα και σε έναν ΣΥΡΙΖΑίο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Και τι μου απάντησε;

Έλα μωρέ, βάλε τον Τσίπρα και δίπλα του όλους τους άλλους και πες μου ποιος μπορεί να σταθεί δίπλα του απ’ όλους αυτούς.Αυτό έγινε στο Ταχυδρομείο.

Δεν πρόλαβα να συνέλθω… και νάσου με φωνάζει ένας μεγαλύτερός μου σε ηλικία, μου εύχεται τα γνωστά, χρόνια πολλά κλπ, και μου λέει δυό κουβέντες που λέει ο λόγος:

"google ad"

«Βλέπεις; Οι ίδιοι που ήταν στο ΠΑΣΟΚ, είναι αυτοί που στηρίζουν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τα συμπεράσματα είναι εύκολα.

Καθένας βέβαια κι ο νους του.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...