16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Μίλησε αυτόπτης μάρτυρας σε τηλεοπτική εκπομπή | Βίντεο

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, με ανατροπές και μαρτυρίες να συνθέτουν τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Αντώνης Παντελής, αυτόπτης μάρτυρας όσων προηγήθηκαν πριν τον εντοπισμό της σορού του Σήφη Βαλυράκη.

Όπως δήλωσε, την Κυριακή το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία της Ερέτριας και είδε τη βάρκα του πρώην υπουργού να κάνει κύκλους στα ανοιχτά για περίπου 20 λεπτά, χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν κάποιος βρισκόταν σε αυτήν και χωρίς να δει κάποιο άλλο σκάφος εκεί κοντά.
Όταν, το απόγευμα πια, έμαθε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Σχετικά με τις μαρτυρίες ότι καπετάνιος αλιευτικού διαπληκτίστηκε με τον πρώην υπουργό, ο μάρτυρας σχολίασε ότι οι επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής δεν εμπλέκονται σε καυγάδες με ερασιτέχνες.

Επίσης, όπως μετέδωσε το OPEN TV, οι Αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από όλα τα επίμαχα σημεία του σκάφους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί από αυτό.

Θυμίζουμε ότι η Λιμενική Αρχή της Ερέτριας σχηματίζει δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ενώ με επιστολή της η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη ζητάει από τον Υπουργό Ναυτιλίας να μη κλείσει η υπόθεση και να διερευνηθεί σε βάθος. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη το αλιευτικό σκάφος προκάλεσε την πτώση του πρώην υπουργού στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ