24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Υπόθεση 38χρονης αγνοούμενης: Συνέλαβαν 59χρονο για ανθρωποκτονία στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση συνελήφθη στο Ρέθυμνο ένας 59χρονος για την υπόθεση εξαφάνισης της 38χρονης Αντονίνα Ζόεβα.

Η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής η οποία είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού έχει εξαφανιστεί από τις 11 Μαίου χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα τα ίχνη της να έχουν εντοπιστεί.

Ωστόσο η πολύμηνη συνδυαστική και μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, απέδωσε καρπούς και αφού έδεσαν τα στοιχεία της υπόθεσης που αποδεικνύουν ότι ο 59χρονος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν στη σύλληψη του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 38χρονη Βουλγάρα εξαφανίστηκε από το Χουμέρι Μυλοποτάμου, ενώ για το γεγονός αυτό από την πρώτη στιγμή είχε ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η Αστυνομία.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, στο Ρέθυμνο

Η πολύμηνη συνδυαστική και μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 59χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα συνελήφθη, χθες (13.09.2018) το απόγευμα στο Ρέθυμνο 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Ρεθύμνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος 38χρονης αλλοδαπής η οποία είχε εξαφανιστεί την 11.05.2018 από περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Για τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...