25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Πρασέ Χανίων

Ημερομηνία:

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε  χθες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη 1:30 το μεσημέρι στην περιοχή Πρασές στα Χανιά.Στο σημείο αρχικά έσπευσαν τρια πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία λίγο πριν τις 5 το απόγευμα και καθώς η φωτιά επεκτάθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ενισχύθηκαν με ένα ακόμη όχημα και τρεις υπαλλήλους.

Από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν αγροικίες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν καεί 40 στρέμματα δασικής έκτασης.

Νωρίτερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις επενέβησαν έγκαιρα και κατέσβησαν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 2 περίπου το μεσημέρι στην περιοχή Πέτρα – Σελί, πανω από τις Ανεμογεννήτριες

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ