16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΥΠ.ΟΙΚ για ανυπόγραφο δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα”: Δεν υπάρχουν διπλο-τριπλοθεσίτες του Σταθάκη

Ημερομηνία:

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, με ανακοίνωσή του, ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (19/04/15), με τίτλο «οι διπλο-τριπλοθεσίτες του Σταθάκη».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το δημοσίευμα, αφού επαναλαμβάνει τις ανυπόστατες κατηγορίες για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Μάνο Μανουσάκη, στις οποίες έχει ήδη δοθεί απάντηση (Δελτίο Τύπου 7/4/2015), στη συνέχεια εστιάζει στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του υπουργείου, Χάρη Σαββίδη, υποστηρίζοντας ότι απασχολείται σε δύο ακόμη δουλειές.

Η πρώτη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι θέση λέκτορα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Χάρης Σαββίδης δίδαξε στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου ως συμβασιούχος (ΠΔ/407) στο διάστημα 2008-11 και έκτοτε δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το πανεπιστήμιο. Η δεύτερη θέση φέρεται να είναι διευθυντική σε οικονομική εφημερίδα.

Προφανώς αναφέρονται στην εφημερίδα Ημερησία, όπου όμως ο κ. Σαββίδης ποτέ δεν εργάστηκε ως διευθυντής -αντιθέτως ήταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ. Στην εφημερίδα εργάστηκε από το 1998 και πρόσφατα παραιτήθηκε για να αναλάβει ως αποκλειστική απασχόληση τη θέση στο υπουργείο.

«Ίσως οι συντάκτες του δημοσιεύματος είναι εξοικειωμένοι με διαφορετικές πρακτικές αλλά εφεξής θα πρέπει να συνηθίσουν την ηθική της σημερινής κυβέρνησης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...