14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Φέτος το Santa Run στα Χανιά είναι στις 23 Δεκεμβρίου – Ξεκινούν οι ετοιμασίες

Ημερομηνία:

Ξεκινούν οι ετοιμασίες για το φετινό, 7ο στη σειρά, Santa Run στα Χανιά. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο 18 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ακάλι ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τους καλούς βοηθούς του Άι Βασίλη, τα ξωτικά.

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Όταν ήμασταν μικροί, σχεδόν για όλους υπήρξε εκείνη η στιγμή που μας γκρέμισαν τον κόσμο μας, όταν μας αποκάλυψαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή! Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και κάθε Χριστούγεννα έρχεται στα Χανιά. Φέτος, θα έρθει και πάλι, πιστός στο ραντεβού του, στις 23 Δεκεμβρίου 2017! Ο Άγιος Βασίλης είναι όλοι εκείνοι που στηρίζουν το Santa Run Chania. Οι συμμετέχοντες, οι χορηγοί και οι εθελοντές. Ειδικά οι τελευταίοι, τα γνωστά μας ξωτικά, είναι απαραίτητοι.

Ο Άγιος Βασίλης μαζεύει, λοιπόν, και φέτος τα ξωτικά του. Εκείνα που τόσα χρόνια έχουν λιώσει τα… μυτερά παπούτσια τους για να τον στηρίξουν, εκείνα που διψούν για σανταρανοεμπειρίες, αλλά ακόμα και εκείνα που δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτόν. Χρειάζεται όλα τα ξωτικά. Οι εθελοντές είναι το αναντικατάστατο στήριγμα του Santa Run Chania. Ο Άγιος θέλει και φέτος τη βοήθεια σου και σημαίνει το μεγάλο κάλεσμα. Αν θες κι εσύ να γίνεις μέρος του Santa Run Chania 2017, μπες στο www.santarunchania.com και συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής ξωτικού, πατώντας στο κουμπί «Γίνε εθελοντής». Ήδη, ο Άγιος Βασίλης έχει προγραμματίσει την πρώτη μεγάλη μάζωξη των ξωτικών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στο ξενοδοχείο Ακάλι (Κισσάμου 55).

Αυτή η όμορφη ιστορία ξεκίνησε ως μια διοργάνωση με λίγους τολμηρούς συμμετέχοντες και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης και το μεγαλύτερο Santa Run σε αναλογία χρημάτων και συμμετεχόντων στην Ευρώπη. Αυτό που έκανε το Santa Run Chania τόσο μεγάλο είναι ότι βασίζεται στην πραγματικά ανιδιοτελή προσφορά, στην έμπρακτη αλληλεγγύη και στη συμμετοχή.

Το Santa Run Chania διοργανώνεται από το ομώνυμο σωματείο για την υποστήριξη τεσσάρων συλλόγων της πόλης των Χανίων, που ασχολούνται με εκείνους που πλήττονται περισσότερο σε δύσκολους καιρούς, με τα παιδιά, και συγκεκριμένα με αυτά  που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Όλα τα έσοδα προσφέρονται σε: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας. Στις έξι χρονιές που πραγματοποιείται το Santa Run Chania έχει αποδώσει στασωματείαπερισσότερα από 320.000 ευρώ, ενώμόνο το 2016 συγκεντρώθηκαν 76.000 ευρώ.

Στο Santa Run Chania καλείσαι να κολυμπήσεις στην κόκκινη θάλασσα από Άγιους Βασίληδες, να γίνεις ένα μαζί τους, να χορέψεις και να διασκεδάσεις, ενώ οι dj της πόλης δίνουν το ρυθμό και τα καταστήματα της διαδρομής σε «ανεφοδιάζουν». Το Santa Run Chania είναι η απόδειξη της δύναμης που έχουμε να προσφέρουμε πολλαπλασιαστικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη όταν είμαστε δεμένοι και μαζί, με κέφι και αισιοδοξία. Έλα κι εσύ! Έλα και φέτος!

SR-Poster-Ethelodis-WEB

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...