17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φεύγουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς αν μπει ο Παραστατίδης

Ημερομηνία:

Εντονες διαφωνίες στην Κουμουνδούρου για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr αργά το βράδυ της Τρίτης διακόπηκε η συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων προκειμένου να προσέλθει σε αυτή ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στις ίδιες τις νομαρχικές οργανώσεις που αντιδρούν με σφοδρότητα στην συμμετοχή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νομαρχιακή επιτροπή του Κιλκίς με ψήφους 11 έναντι 2 καλεί τους υπόλοιπους υποψήφιους να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους αν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι τελικά ο Θεόδωρος Παραστατίδης.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από την νομαρχιακή Πέλλας για την υποψηφιότητα της Θεοδώρας Τζάκρη. Στα ψηφοδέλτια δεν έχουν περιληφθεί πρόσωπα όπως οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Θεοχάρη στην Καρδίτσα και Γιάννης Οικονόμου (γαμπρός της Σούλας Μερεντίτη) στα Τρίκαλα.

Και όλα αυτά, ενώ για συζήτηση δεν έχουν μπει ακόμα τα ονόματα, της Ραχήλ Μακρή, της Χρυσούλα Γιαταγάνα, του Μάρκου Μπόλαρη και του Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...