19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Φοροαπαλλαγές ζήτησε ο Μαλανδράκης για τους πληγέντες του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Αυτοψία σε πληγείσες περιοχές του Δήμου Πλατανιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/3 ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Φορολογικής Περιφέρειας Κρήτης, Πειραιά και Νήσων, κ. Ρήγας Μπάρκουλας – συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη – ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» το εύρος των καταστροφών και το μέγεθος της απώλειας φυτικού και ζωικού κεφαλαίου στην περιοχή του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά του έθεσε την αναγκαιότητα απαλλαγής από φόρους και τέλη των κατοίκων, αγροτών, κτηνοτρόφων και επαγγελματιών που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες με τον κ. Μπάρκουλα να δεσμεύεται πως θα εξετάσει με θετική ματιά την εν λόγω πρόταση. Παράλληλα, ο κ. Μπάρκουλας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή – προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά για τις ζημιές αλλά και για το αίτημα του Δήμου – ο οποίος και ζήτησε από τον Δήμο να αποστείλει, το αμέσως επόμενο
διάστημα, αναλυτικό υπόμνημα με τις φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγές που ζητά.

Στις αυτοψίες παρευρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια της ΔΟΥ Χανίων κα Ι. Μπαχουντάκη – την οποία ευχαριστούμε για τις ενέργειες της – και ο Υποδιευθυντής της ΔΟΥ Χανίων κ. Γ. Αρχαγγελάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου κ. Α. Φραγκονικολάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χρ. Μαραγκουδάκη και κ. Γ. Παπουτσάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τ. Κουρουπακης, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Μεσκλών κ. Μ. Βουλγαράκης και πρόεδροι Κοινοτήτων των πληγεισών περιοχών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...

Μήνυση Αλεξίας Μπακογιάννη κατά Στέφανου Χίου: «Με απείλησε ότι θα με χτυπήσει με μπουκάλι»

Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατέθεσε η Αλεξία...