15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Φοροεπιδρομή του ΥΠΟΙΚ στα μικρομάγαζα των Χανίων

Ημερομηνία:

Μόνο στρατό που δεν κατεβάζει ο ΥΠΟΙΚ κ. Αλεξιαδης για τη φοροεπιδρομή, αλλά κι αυτό δεν αποκλείεται.

Έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε πράματα και θάματα προς τούτο αυτές τις μέρες.

Καλά, μη φανταστούμε βέβαια οτι θα δούμε τίποτα συνεργεία της εφορίας σε μονοπωλιακές μονάδες ή σε εφοπλιστικά συγκροτήματα ή σε εταιρίες καυσίμων ή γενικά σε οικονομικούς κολοσσούς.

Τα φοροεπιδρομικά συνεργεία θα τα δούμε μπροστά μας, στις γειτονιές, στις μικρές παραλίες και στα μη κοσμοπολίτικα νησιά.

Θα τα δούμε στα καφενεία, στα μπακάλικα, στα κρεοπωλειάκια, σε ελ.επαγγελματίες που φυτοζωούν και γενικά σε όλα τα μικρομάγαζα. Τα θυμάστε και παλιότερα.

Ε! Εκεί μάλλον κρύβονται τα δις της φοροδιαφυγής!

Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, υπάρχουν χιλιάδες επιχειρέσεις που απο το χάλι της αγοράς ειναι καταχρεωμένες κι έτοιμες να κλείσουν. Είπαν λοιπόν να τις εξωθήσουν σε κλείσιμο ή αργό θάνατο σύντομα.

Αυτή η φοροεπιδρομή θα ειναι καταλύτης, θα βοηθήσει τη χώρα να βρει το δρόμο της. Έτσι θα εδραιωθούν οι μονοπωλιακές μονάδες, θα πάψουν να υπάρχουν ψευτομάγαζα και μικροεπιχειρήσεις κι ο καθένας επιτέλους θα πάρει το δρόμο του προς ΟΑΕΔ κι έτσι θα του κάνουμε τη χάρη να αποκτήσει ένα όμορφο ωραίο δελτίο ανεργίας.

Και ίσως κάποια στιγμή αποκτήσει κι ενα δελτίο επισιτισμού!

Μια χαρά δεν τα πάμε;

Θα επανέλθω

ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σημείωση σύνταξης: Το άρθρο του κ. Μπαδογιάννη επιβεβαιώνεται και από καταγγελίες που φτάνουν στην εφημερίδα μας που αναφέρουν ότι κλιμάκιο του ΥΠΟΙΚ κάνει φοροεπιδρομή σε μικρομάγαζα, καφενεία και μπακάλικα στα Χανιά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση καφενείου όπου αν και έχει μικρό τζίρο (50 έως 100 ευρώ τη μέρα) κατέγραψαν δύο παραβάσεις με την κάθε παράβαση να κοστολογείται στα 800 ευρώ. Ποσο απαγορευτικό, ικανό να οδηγήσει σε λουκέτο μικρές επιχειρήσεις.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ