14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φορτσάκης και Τσουκαλάς στο “Red Project” στις 11 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ 1

Ημερομηνία:

Οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης θα είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής Red Project που προβάλλεται στην Κρήτη μέσω της ΚΡΗΤΗ 1 κάθε μέρα στις 11 το βράδυ.

Στο δρόμο για τις εκλογές ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή δημοσιογραφική συμφωνία για την κοινή παραγωγή ενός καθημερινού πολιτικού talk show που θα προβάλλεται μέσω διαδικτύου αλλά και από δίκτυο συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα θα γίνει η προβολή της τρίτης εκπομπής του Red Project. Καλεσμένοι του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη – που παρουσιάζουν την εκπομπή – είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης.

newego_LARGE_t_1101_54417029 800px-Konstantinos_Tsoukalas

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ