15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φουλ επίθεση από το Ηράκλειο ενάντια στον Σαμαρά

Ημερομηνία:

Από το Ηράκλειο της Κρήτης -όπως ακριβώς είχε κάνει στις ευρωεκλογές- κλείνει απόψε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας μάλλον γούρικο το «ρεύμα» που έχει το κόμμα του στη μεγαλόνησο.

Με σταθερό προβάδισμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας ενισχύει μέρα με τη μέρα το πρωθυπουργικό του προφίλ και με κεντρικό σύνθημα «η ελπίδα γράφει ιστορία» απευθύνει ευρύ προσκλητήριο για μία «νέα πατριωτική συμμαχία», ζητώντας πεντακάθαρη και ανόθευτη εντολή στην επόμενη Βουλή για να μην επιβληθούν τα σχέδια του Βερολίνου.

Συνεχίζοντας, δε, το «φλερτ» με τους αναποφάσιστους και τους «συντηρητικούς» ψηφοφόρους, καλεί μέχρι και την τελευταία στιγμή κάθε γενιά να στηρίξει το κόμμα του -ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχουν- με απώτερο στόχο να μπει φρένο στα μνημόνια και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φουλ επίθεση στον πρωθυπουργό

Ειδικότερα για τον Αντώνη Σαμαρά, υιοθετεί το σύστημα… «man to man» και του επιτίθεται, κατηγορώντας τον ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να κρατηθεί στην εξουσία με «μια διχαστική υπερπαραγωγή τρόμου».

«Ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός δεν δυσφήμησε τόσο τη χώρα του, τη δημοκρατία και τον λαό του, όσο ο κύριος Σαμαράς», είπε χαρακτηριστικά από την Ομόνοια.

Η ομιλία στο Ηράκλειο θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

“Στις 25 Γενάρη με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα νίκης, ανατροπής και ελπίδας σε όλη την Ευρώπη και δίνουμε οριστικά τέλος στην τρόικα, στα μνημόνια, στις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στις ακροδεξιές πρακτικές και στον αυταρχισμό της σημερινής κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Αυτή την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας. Καλούμε όλους τους Κρητικούς, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια στέλνοντας το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, αρχίζει από την Ελλάδα.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...