14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φρίκη: Αφού βίασε και σκότωσε την Τοπαλούδη, ο εκ των δραστών βίασε και κοπέλα με ειδικές ανάγκες

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 20χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγα 24ωρα μετά το φονικό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε βιάσει μαζί με έναν 23χρονο Ρομά μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες  στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου!

Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του 23χρονου Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό βίασαν από κοινού 19χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο νεαροί το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 φέρεται να οδήγησαν τη 19χρονη σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. Όπως μεταδίδει η «Ροδιακή» η 19χρονη είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σε βάρος τόσο του 23χρονου, όσο και του 20χρονου Αλβανού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουρηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ο 23χρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ