27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Φρίκη σε οικοτροφείο της Ινδίας: Βιασμοί και βασανισμοί ανηλίκων

Ημερομηνία:

Την απόλυτη φρίκη έζησαν σε οικοτροφείο στην Ινδία πέντε ανήλικα παιδιά. Σεξουαλική κακοποίηση, βιασμοί, ακόμη και καταναγκασμός σε κοπροφαγία είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο ιδιοκτήτης και η διευθύντρια του ιδρύματος που συνελήφθησαν μετά τις καταγγελίες των παιδιών.
Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και τη φιλανθρωπική οργάνωση Childline οι πέντε ανήλικοι ανέφεραν ότι υπέστησαν βιασμό και ότι υποχρεώνονταν να παρακολουθούν πορνογραφικές ταινίες, να αναπαριστούν μεταξύ τους τις σκηνές ενώ εξαναγκάζονταν ακόμη και σε κοπροφαγία ως τιμωρία όταν δε συμμορφώνονταν.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κληροδοτήματος Chandraprabha Charitable Trust και η 30χρονη διευθύντριά του συνελήφθησαν τη Δευτέρα έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.

«Δεχθήκαμε μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις» δήλωσε στο Reuters ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ.

«Έχουν μιλήσει πλέον συνολικά πέντε παιδιά και συλλάβαμε τους δύο υπόπτους για διάφορα αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και παράνομο περιορισμό» πρόσθεσε.

Το οικοτροφείο φιλοξενούσε 28 φτωχά παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, σύμφωνα με τον Πατίλ, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας. Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.

Η Ανουράντα Σαχασραμπούντε της Childline, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δήλωσε πως τα παιδιά μίλησαν για πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

«Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που λάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ… Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν» δήλωσε η Σαχασραμπούντε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV. «Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό» πρόσθεσε.

Η αστυνομία ενημέρωσε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωρισμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεων.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...