17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Φτωχές οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Φτωχό το πρόγραμμα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στα Χανιά σε σχέση με άλλες χρονιές. Για φέτος, αν και ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στη γιορτή, που πραγματοποιείται την 21η Ιουνίου, σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, έχει προγραμματίσει μόλις δύο εκδηλώσεις

Πιο συγκεκριμένα: 

  • Στις 20 Ιουνίου, στις 19.30, η Δημοτική Αγορά των Χανίων (βορινά σκαλάκια) θα γεμίσει με ήχους από το συγκρότημα “Εναλλασσόμενη Τάση”, που υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
  • Στις 21 Ιουνίου, στις 19.30, η οδός Χάληδων, στις 22 Ιουνίου, την ίδια ώρα, η οδός Μουσούρων και στις 23 Ιουνίου, στις 19.30, η πλατεία της Σπλάντζιας θα πλημμυρίσουν μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και το Μουσικό Εργαστήρι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

Μια μουσική γιορτή για όλους, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ