22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φωτογραφίες από την κτηνωδία στα Χανιά με το σκυλί που του έκοψαν τους όρχεις με τανάλια – Διέφυγε τον κίνδυνο

Ημερομηνία:

Εικόνες φρικτής κακοποιησης ενός σκύλου είδαν χθες τος φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας άνδρας σε χωριό των Χανίων έδεσε και κρέμασε το σκυλί του στην αυλή του σπιτιού του και του έκοψε τους όρχεις με τανάλια.

Το ζώο ούρλιαζε εκκωφαντικά από τους φρικτούς πόνους. Το άκουσε εθελοντής Γερμανός φιλόζωος ο οποίος είχε πάει στα Χανιά για να βοηθήσει το Φιλανθρωπικό Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΥΝ-ΩΝΙΑ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την ειδεχθή κακοποίηση με τον δράστη να μην εμφανίζεται. Αυτή την ώρα η αστυνομία τον αναζητά και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, μια και έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφορο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζώο χειρουργήθηκε, έχει χάσει πάρα πολύ αίμα αλλά διέφυγε τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ