17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Φωτορεπορτάζ από το στολισμένο για τα Χριστούγεννα Παλιό Λιμάνι

Ημερομηνία:

Είναι μία ιδιαίτερη εορταστική περίοδος αυτή που θα διανύσουμε και όλοι μας χρειαζόμαστε τρόπους να ξεφύγουμε από το ζοφερό κλίμα που επικρατεί.

Ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο του φετινού σχεδιασμού για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στις περιοχές του, αναλαμβάνει να πλημμυρίσει με φως τα Χανιά.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων φωτίστηκε από τα ιστιοφόρα σκάφη που είναι δεμένα στις προβλήτες του.

Τα κατάρτια τους σχηματίζουν μια φωτεινή αλυσίδα που δημιουργεί ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Στην περιοχή τηρώντας τα μέτρα προσέρχονται πολίτες οι οποίοι σπεύδουν να φωτογραφίσουν τα φώτα και τον καθρεπτισμό τους στην ήρεμη θαλασσα του λιμανιού μας.

Ο φετινός στολισμός έχει σύνθημα #madeinChania και έχει στηριχθεί στη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και τοπικών επαγγελματιών, που εργάστηκαν από κοινού για τη σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση των στολιδιών σε όλες τις περιοχές.

Έτσι, οι υπηρεσίες σε κοινό συντονισμό με όλα τα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Χανίων, θα προσφέρουν ένα πρωτοποριακό και συνάμα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα, αν και διαφορετικά από άλλες χρονιές, να μη χάσουν τη λάμψη και το φως που τους αρμόζουν.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί και τα Χριστογεννιάτικα φώτα στους δρόμους της πόλης με το κλίμα παρά τις συνθηκες να μοιάζει εορταστικό.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι πολίτες των Χανίων, παρά την καραντίνα, με διάφορες προφάσεις, με το ποδήλατο η το σκύλο τους ή με πρόφαση τη γυμναστική γέμισαν τους δρόμους της πολης παρά του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων ήταν κλειστά.

Δειτε φωτογραφίες του Γιάννη Αγγελάκη:

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ