23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χαμός στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Πλήθος κόσμου ξεφάντωσε και φέτος στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Με απίστευτο κέφι και ζωντάνια μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές και μη ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου.

Τριάντα επτά ομάδες με εικοσιοκτώ άρματα, τα οποία συνοδεύτηκαν από τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και τη συνοδεία της, καθώς και πάνω από 15 χιλιάδες άτομα έδωσαν το «παρών», στη μεγαλύτερη γιορτή του Ρεθύμνου.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού ήταν ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί του είναι η παρουσιάστρια της “KΡΗΤΗ TV” Χρύσα Κυρατζή!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι πάνω από όλα και ένα… ασφαλές Καρναβάλι. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα περνούν στην πράξη η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ που μοίρασαν 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης στους οδηγούς του Ρεθύμνου και σε όσους κατέφθαναν στην πόλη για τη μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή στη σύγχρονη Κρήτη!

Η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ, διένειμαν το διήμερο της Αποκριάς στο Ρέθυμνο, 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ.

Είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται η εν λόγω εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και όντως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθιστώντας πραγματικά ασφαλές από όλες τις απόψεις το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κοινωνικά μηνύματα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού φθάνουν και αγγίζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, ντόπιους κι επισκέπτες, καρναβαλιστές και θεατές!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=U9J2xdB-uGY”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fSkCkaBrsjM”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...