27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Χανιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Παλιό Λιμάνι

Ημερομηνία:

Από σήμερα και για 40 ημέρες, η ΔΕΥΑΧ απαγορεύει την κυκλοφορία στο …Παλιό Λιμάνι και συγκεκριμένα στο χώρο όπου κατασκευάζεται το αντλιοστάσιο (ανάμεσα στα Νεώρια και το Παλιό Τελωνείο).

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Σας γνωρίζουμε ότι απόΤρίτη 11-06-2013 και για περίπου 40 ημέρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πλατεία μεταξύ παλιού Τελωνείου και Νεωρίων, λόγω των εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου λυμάτων Α9 από τις 10/06/2013.

Στο χώρο αυτό είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ο γερανός – γεωτρύπανο που θα τοποθετήσει τους φρεατο-πασσάλους αντιστήριξης του σκάμματος, όπου θα τοποθετηθεί το αντλιοστάσιο Α9 της παλιάς πόλης.
Μετά την αποχώρηση του γεωτρύπανου, θα επανέλθει το καθεστώς παρεμπόδισης της κυκλοφορίας που ισχύει σήμερα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν εμποδίζει την πρόσβαση σε κανένα σημείο της περιοχής λόγω των υπαρχόντων παράπλευρων οδών.

Έτσι η κυκλοφορία των οχημάτων προς την πλατεία Κατεχάκη – Μεγάλο Αρσενάλι θα διεξάγεται μέσω της οδού Καλλεργών – Ανδρογαίων και Ακτής Ενώσεως.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης κυκλοφορίας”,.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...

Σκανδαλίδης από Ηράκλειο: Το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την πρωτιά στην Κρήτη

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Ατλαντίς η...

Περιφέρεια Κρήτης: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων λόγω αφρικανικής σκόνης

Οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού...