20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Γυναίκα λιμενικός καταγγέλλει συνάδελφο για βιασμό εν ώρα υπηρεσίας

Ημερομηνία:

Γυναίκα επικελευστής του Λιμενικού κατήγγειλε ότι εν ώρα υπηρεσίας έπεσε, ανήμερα των Χριστουγέννων, θύμα βιασμού από 39χρονο συνάδελφό της μέσα σε λιμεναρχείο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 23.50 της Πέμπτης η 35χρονη λιμενικός κατήγγειλε το περιστατικό στον προϊστάμενό της λιμενάρχη και ξεκίνησε διαδικασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προανάκρισης ενώ από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Επίσης με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και σχετικής απόφασης του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Δημήτριου Μπαντιά, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος «που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό παρενόχλησης συναδέλφου του, με χρήση σωματικής βίας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Επιπροσθέτως ο κ. Βαρβιτσιώτης, ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως όλες οι πτυχές του περιστατικού.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού: «Βραδινές ώρες χθες, γυναίκα βαθμοφόρος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, κατήγγειλε στην Υπηρεσία της ότι την 25-12-2013, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση με τη χρήση σωματικής βίας από συνάδελφό της, βαθμοφόρο του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εντός του λιμενικού καταστήματος. Για το εν λόγω συμβάν, ήδη διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων».Πηγή: tovima.gr

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ